"Är du medlem i någon filmstudio?" Vad menas i det här fallet med en filmstudio? __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Jag förstod inte heller? Jag antog att det menades att man var en grupp människor som spelar in filmer strukturerat på en reguljär basis, och svarade ja på frågan.. Om så inte är fallet kan Kristoffer gärna plocka bort mitt "ja-svar", då jag inte vill vara del i en enda stor statistiklögn.. __________________________ Kalles |
Hej, Tog det som självklart, men i efterhand var frågan tokigt konstruerad. Med filmstudio menar jag någon av de omkring 100 föreningar som är anslutna till"Sveriges Förenade Filmstudios" ( http://www.sff-filmstudios.org/filmstudior.html ). De flesta städer har en filmstudio som visar lite ovanliga filmer på stadens biograf till en månadsavgift. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Jag trodde du undrade om vi sitter i filmstudior och gör film, men då var frågan också felformulerad, då skulle det snarare ha varit: Sysslar du med film? Men då fattar jag nu i alla fall, tur att jag sa nej då __________________________ "Ezekias förkärlek till skolan" - nästa stora projekt |
Då är mitt svar ändå ja, 7:an i Gävle brukar vissa riktigt bra filmer som oftast inte går upp på SF eller Astoria.. __________________________ Kalles |
Tack för svaret. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Toxic: Man visar Spirited Away i Årsta filmstudio nästa år? Ladda inför den, har alltid velat se den på bio __________________________ "Ezekias förkärlek till skolan" - nästa stora projekt |
Åh fan, jag är på. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |