Sen skiter du ut några rubriker från Dagens Nyheter och äter upp det igen, det är bra att du är miljövänlig. Det är sant att independent-haken är bäst... Om Axels i hagsätra räknas så ligger den lätt på första plats, det kan säkert Wookad också hålla med om. __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Lång redogörelse där dusk! Haha nej kan inte hålla med om något för jag har aldrig ätit på Axels. Bästa baconburgarna finns i rondellgrillen i vällingby! __________________________ Bojkotta regeringen! |
Mmmmmmmmmmmmmmm.... baccon! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Bacon i burgarna är det bästa som finns. Kör typ alltid på det! Max supreme-mål är ju jävla standard! __________________________ Bojkotta regeringen! |
Ah visst! Synd bara att bacconskivorna sätter sej direkt i blodådrorna... Men vafan man ska ju dö av nåt sa gubben som sket i vasken. Förresten Shining_Pearl och Robert_Eriksson har gjort slut!! Säg inte att det var jag som sa det!! __________________________ Shining_Pearl och Robert Eriksson Har gjort SLUT!! Skicka Vidare!!!! |
Öööhh.. Du är lite efter, DuskBringer. Vi gjorde slut för ett bra tag sedan. Du är typ den sista som fick veta det. __________________________ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2006-10-04 00:18:14] |
Duskbringer var i full tåg med sina legogubbar när nyheten spreds.. Life is life. Wookad: Seriöst du borde äta där, det kommer inte bara förändra ditt liv, du kommer bli fet också, efter alla framtidens många besök. Shit nu behövs verkligen privat-meddel.. Äsch orkar inte säga allt. __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Det enda som blir synd när man får PM så kan man inte läsa Lepres roliga kommentarer. Den bästa snabb maten finns i Rättvik och den returangen heter Majas Pizza, livs och video. __________________________ Luke, i'm your father. |
Fast nu snackar vi mer om personliga meddelanden. Säg att jag vill stöta på Wookad på en krog i stan en fredagkväll, då vill jag ju inte ha dit Duskbringer om han tjuvkikar. __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Hoppas han inte ser det där, vet att han har ganska lätt för svartsjuka. __________________________ Bojkotta regeringen! |
Och ja, jag måste testäta på Axels nån gång när jag är i deep south, vart ligger den exakt? __________________________ Bojkotta regeringen! |
Hagsätra centrum.. Lite utanför kan man säga. Bakom sportaffären. Glömt vad den heter. Vid den stora parkeringen, you can't miss it. Vi kan ju ta en "lunch" någon dag Wookad __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Calle donia i Bandhagens centrum har bästa hamburge tallriken & priset helt ok 90 spän för hamburge talrik inklusive en bira ! __________________________ |
När jag gick på sjuan var jag tuff. På åttan var jag en blyg jävel. På nian var jag också en blyg jävel. Alltså det är högstadie tiden. Nu är jag rå och ball! __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Vilken skoltid Ettan __________________________ If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film. |