HEJ Har sökt här på forummet och googlat runt på nätet men hittar inget info. Men hörde ett rykte som sa att Michael Windslow, ni vet mörkhyade killen från Polisskolan som tack vare fel i struphuvudet kan göra en massa olika ljud. Ryktet gick ut på att Michael Windslow förmåga skulle blivit upptäckt när han spelade statist i en film. Han ska då sitta i ett väntrum på ett sjukhus då han börjar göra ljud. Detta var inte enligt manus men man valde att behålla scenen ändå. Jo jag har sätt denna film men minns inte vad den hette! Minns inga andra skådespelare häller för den delen. Vad heter filmen och stämmer det att han skulle blivit känd genom just denna sen??? __________________________ Jona |
Om du kollar igenom lite noggrant i hans filmografi, så kan du nog lista ut vilken det var. __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-09-12 18:30:57] |
HEJ Glömde och säga det att jag kollat US.IMDB tidigare men lyckades inte avgöra någonting av den listan. Det förekommer att en person varit med i flera filmer/serier sporadiskt utan att dom fått sin debutt. Jämför tex Jim Carrey som gjort flera grejer men han blev känd och fick sin debutt med Ace Ventura 1. Om jag nu minns rätt alltså. Så den sak som står längst ner på internetmovidatabasen är inte säkert den film/serie dom blev känd igenom. Hoppas på fler svar, synpunter och dylikt. MVH Jona __________________________ Jona |