Jag försöker nu här att få hjälp med att veta vem,vad heter låten som är med i filmen...tror det är i början. Låten spelades när trailern gick på tv. Många varma kramar och en massa tck till dej som kan hjälpa mej./cathrin __________________________ |
Ta en kik här: http://www.imdb.com/title/tt0230030/soundtrack
Låtarna är listade efter ordningen de kommer i filmen så börja med att titta på titlarna långt upp på listan om du tror den var i början av filmen. __________________________ |
Jag vet något annat bra med filmen.. Ahhh.. __________________________ "Switched to beer did ya', switch to sake." |
Den gamla eller nyversionen? __________________________ -Im gonna' kill you -Förlåt, va sa du? -I love you! -you're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
ToxicAvenger: Antagligen den nya. Originalet hade inte den svenska titeln "Djävulen och jag". __________________________ |
Sant, fel av mig. __________________________ -Im gonna' kill you -Förlåt, va sa du? -I love you! -you're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
Åååå va ni är snälla för nu vet jag vilken låt de va jag sökte! Tone Loc "wild thing" Tackar tackar igen. Kram cathrin __________________________ |