Driver du med mej? hon heter Keira KnightlEy ser jag nu, och hon har ju då varit med i bland annat The Hole och Pirates of the Carribean, och Skruva den som Beckham. Hon har varit med i en väldig massa filmer med tanke på att hon är runt 20 år gammal.
Kudos to Kjell Grede, som har lyckats få goda skådisar som Tuva Novotny och Shanti Roney att misslyckas kapitalt (och tacka för det med ett sådant manus!) i überkalkonrullen "Kommer du med mig då" - allt är möjligt, således!
Nä Nefern.Jag driver inte med dig.Jag har fortfarande ingen aning om vem hon är.Kollade på Imdb sök på hennes rol lista och upptäckte att jag inte sett en enda av hennes filmer.
wildpam, det kan faktiskt vara rätt svårt att missa "Pirates of the Caribbean"... jag missade den iaf, upptäckte den först några månader efter att den gått på bio, och det var ändå en ren tillfällighet.. men om man inte är intresserad av sådana filmer hon är med i, kollar man väl ändå inte på de?
nu är det cväl bäst att jag blandar mig i den här tråden...är det en såkådespelare som jag inte tycker om så är det Hugh Grant!! han spelar bara halvdant tycker jag, nej gillar inte honom alls! sedan är jag inte så förtjust i orlando bloom som skådespelare heller, han spelar inte med någon inlevelse, det är precis som att han bara läser sina repliker från ett papper, usch och fy!!
Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion
"You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one!
Verkar lite konstigt hur man kan missa en sån reklamkampanjsbaserad film. Jag såg den vart jag än vände mig.
Jag klarade inte av Grant i den extremt överskattade "Fyra bröllop och en begravning", men efter att ha sett honom i suveräna "Notting Hill" så ändrade jag åsikt. Han tillhör absolut inte mina favoriter, men just i "Notting Hill" är han bra.
Jag tycker Hugh Grant är supercharmig och representerar den typiska tystlåtna smått subtila engelsmannen, och jag har gillat honom i såväl "Fyra bröllop och en begravning" som i "Om en pojke", där jag tycker att Hugh Grant passade som fisken i vattnet. Vad är det som inte passar?
Vad är det som kvalificerar Keira Knightly till "okej"? Finns ingenting jag kan komma på som är bra..
Till skillnad från dig så irriterar jag mig inte på henne. Och jag ser inget i hennes agerande som kan anses nämnvärt dåligt.
Om det nu inte finns något med henne som är bra, varför vill då producenterna till "Pirates II" ha med henne i uppföljaren? [Inlägget ändrat av wildpalm 2004-05-10 16:19:45]
Här gäller det visst att vara exakt med orden märker jag.
DU kan inte komma på nåt bra med henne. JAG kan inte komma på nåt dåligt med henne.
Jag behöver väl inte gå in djupt på varför jag inte inte gillar henne. Hon är en i mängden än så länge. Har inte hunnit sett henne i så mycket ännu. Hittar bara inga fel på henne. [Inlägget ändrat av wildpalm 2004-05-10 16:27:07]
Näe, jag förstod det alldeles utmärkt efter "Och jag ser inget i hennes agerande som kan anses nämnvärt dåligt" men det är inget större bevis på hennes talang att producenterna vill ha med henne i Pirates II. Det framstod ungefär som att jag tyckte konstigt då de ville ha med henne i uppföljaren. Och nej, du behöver inte gå in djupare på dina känslor för Keira Knightley som skådis.
Bland de mest överskattade och sämsta skådisarna är " Helena Bergström " Sedan hennes gubbe med som skall ha med henne jämt i sina dåliga filmer, de har fördärvat liza Marklunds deckare usch
Hehe.Helena Bergström som sämsta skådis.Den var faktiskt riktigt kulig den.Hon är ju en av de allra bästa Sverige någonsin haft.Är det nån som är dålig skådis av svenskarna så är det Tuva Nuvotny .
jag gillade inte heller Keira Nightley i "Pirates of the carribean", men i "skruva den som beckham" tycker jag hon var helt okej faktiskt..
Jag håller för övrigt med om att Hugh Grant inte är så bra som folk påstår.. Hans filmer är oftast ganska roliga, men det är något med hans agerande som irriterar mig..
"This is supposed to be a happy occasion. Let's not bicker and argue about who killed who"
I många recens. har jag skrivit att Hugh Grant alltid har samma uttryck och det tycker jag att han har också, men, och det är ett stort MEN, just dom uttrycken passar ofta i filmer där han är med. Kanske är han ingen större aktör, men nåt visst har han ju ändå på nåt vänster eller höger.
Helena endimensionell??Ok.Det är din åsikt som tur är.Jag skulle hellre vilja lägga det ordet på Tuva då hon är likadan i alla sina roller.Man ser en Nora från Skilda världar i allt hon gör.
Jag tänker inte kommentera Tuva som skådespelerska. Jag säger bara att hon har haft otur med de regissörer hon arbetat med och jag tror hon har mer att ge än hon får visa. Thats all . . .
[Inlägget ändrat av Dawey Bao 2004-06-08 11:58:57]
Apropå teaterskådespelerskor tycker jag att Maria Bonnevie är en rätt halvdan skådis, både på scenen och duken. Överspelande, på något sätt har hon fått för sig att hon spelar bättre med ögonen vidöppna....
Jag har inte sett så många filmer med Maria Bonnevie, bara i Jerusalem. Jag tycker att hon är lite skum där, men jag vet inte , de flesta var också skumma.
Jag gillar inte Mark Ruffalo, som är med i allt möjligt ("13 going on 30" är senaste exemplet) har ett äckligt, dumdrygt utseende och noll talang - vilken höjdarcombo!
Tom Hanks är helt suverän. En av få skådespelare som nästan bara varit med i bra filmer. Jag älskade t o m "En djävul till granne". Överlägset en av vår tids bästa skådespelare. Att kalla honom överskattad är bara överdrivet.
Tom hanks gör detsamma som många andra filmskådisar. Han är mest sig själv. Det vinner han på. Det han gör, det gör han bra. Men många stör sig på honom. - Av fel anledning!
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.