Jag hittade ett jätte roligt test på datorn som visar hur gammal man troligtvis kommer bli. Själv kommer jag att bli 98 år! . Hur gamla kommer ni att bli? http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html __________________________ Lordi rock the hell out of you [Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-07-20 14:55:42] |
Min förväntande livslängd är 90. __________________________ Jag hatar miljöpartiet! |
Jävla skittest, troligt att man blir 91 år gammal. __________________________ Chip Douglas: Dry land is not a myth. I've seen it. Kevin Costner. Waterworld. I don't know what the big fuss is about. I saw that movie nine times. It rules! Vercingétorix: You want to fight? You want to live forever? Then I will lead you. [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-07-20 15:10:41] |
Då skulle jag blivit 102 ... yeah right.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
OMG!! 69 bast. Bäst att jag sätter igång att tu itu med mina livsdrömmar... __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
104, är ifs extremt optimistisk med mig själv. __________________________ cstroMANIA |
Kommer leva tills jag blir 95 enligt det där. Hoppas inte :/ __________________________ Orange County. loves it. |
jag ska bara bli 70 å det är jag nöjd med heller det en 90 och totalt senil __________________________ Comig to get you barbara |
Håller man sig i hyffsat i form tror jag 70-90 kan bli gyllene år det med. __________________________ cstroMANIA |
105... Troligen professorer som utformat testet. __________________________ |
64 år. __________________________ |
82 år. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Jag kommer att leva tills jag är 18 år! __________________________ Jag hatar miljöpartiet! |
Timoti: (off topic) Varför det? __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-20 18:33:15] |
Gjorde testet igen och då blev min livslängd troligtvis 94 år Hellre 94 än 98 ___________________________________________________ Lordi rock the hell out of you [Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-07-20 18:39:52] |
Min förväntade livsläng e 85år __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois |
Min blev mkt trovärdig; 79 år. Det får man la vara nöjd med. Är lite nyfiken på livet efter detta. __________________________ [Inlägget ändrat av krillan 2006-07-20 19:10:50] |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-14 20:17:00] |
Jag kommer bli lika gammal som Krillan. Även om detta skulle vara sant så skulle det förändras mycket med tanke på att man ofta byter rutiner och så. Om jag skulle fylla i det där testet om 20 år så hade det inte sett likadant ut. Fast det var lite skoj ändå, men nu börjar man känna lite press på sig. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Lepre: Vilken press då? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Att hinna med alla roliga saker i livet, som tex: hoppa falskärm, bungy jump(stavning?), dyka bland vithajar(i bur då ) besöka några höga berg osv. eller du kanske inte menade riktigt så, Lepre? __________________________ [Inlägget ändrat av krillan 2006-07-20 22:35:52] [Inlägget ändrat av krillan 2006-07-20 22:36:18] |
Om ni vill riskera livet lite kan ni ju hänga på mig __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-20 23:15:44] |
Jasså, vad gör du da? Tar hand om småungar? __________________________ |
... [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-21 00:22:42] |
Enligt den så dör jag år 2045 Endast 54 år gammal __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers [Inlägget ändrat av S16F 2006-07-20 23:54:45] [Inlägget ändrat av S16F 2006-07-20 23:54:57] |
deathclock = 2066 = 73. Bullshit. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Haha vafan är det här för jävla test, jag skulle tydligen bli 113 år...hmm. __________________________ mad world... |
106 år, jag tvivlar lite på de där testet __________________________ Movies Movies Movies Movies Movies Movies Movies Movies |
Kanske beror på att ni tar positiva alternativ på nästan alla frågor. flera av oss har ju ändå fått trovärdiga levnadsår __________________________ |
Ja jag fyllde bara i det som stämde på mig, men jag menar vem tror på såna här test? __________________________ mad world... |
Enligt deathclock kommer jag att dö den 26 Januari eller den 12 Februari (dagen innan jag fyller år) 2086, då blir jag alltså 94 år. __________________________ Jag hatar miljöpartiet! [Inlägget ändrat av Timoti 2006-07-21 12:59:47] [Inlägget ändrat av Timoti 2006-09-26 18:34:01] |
17 maj 2064.. då blir jag alltså 79 år.. __________________________ |
Jag testade på min gamla mormor, det stod att hon var död fast hon fortfarande lever.. __________________________ |
106 år jipi __________________________ |
99 ar, tror inte alls pa sadana test. __________________________ |
97 år __________________________ Harder, Better, Faster, Stronger |
84...det var längre än jag hade väntat mig.. __________________________ it easy mkay... |
66 år, jag kan sluta pensionsspara. Eller också kan jag sluta dricka... __________________________ |
Sluta dricka? hehe __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Jag kommer att bli 114 år __________________________ [Inlägget ändrat av thailand7 2006-11-13 17:14:36] |