En funktion som känns väldigt varm, behaglig och bekväm på filmpunkten är "På Bio Just Nu". Det kan vara bra att se vilka filmer som är aktuella på bio, om man inte orkar gå in på Sf, men det skulle man ändå kunna göra för där finns det. Något som däremot är svårt att hålla koll på är DvD- släppen, något som jag tycker är minst lika viktigt som biofilmerna, vem kan avgöra om de är bra eller inte. Vore det inte bra med en funktion (precis som bio-filmerna) på filmpunkten som informerar alla om tex: Veckans dvd släpp? Jag tycker det är en väldigt bra idé i alla fall. __________________________ "Ho-Ho-Ho, now i have a machine-gun." |
Håller med dig om detta. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-09 20:39:23] [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-09 20:57:08] |
Det gör jag också! __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. |
Låter som ett mycket bra förslag... __________________________ mad world... |
Håller med om DVD-släppen. Kanske att HD-DVD och Blu-ray platsar också? __________________________ |
Fast det är säkert riktigt jobbigt, släpps säkert hundratals filmer varje vecka.. Det skulle bli ett heltidsjobb för Kristoffer kan jag ana.. __________________________ Kalles |
Den stackarn får väll ingen fritid isåfall __________________________ An eleven years old boy died. An eleven years old boy become a man. A man who killed people. Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you |
Hejsan! Jag tycker ditt förslag låter bra och vi har faktiskt funderat på detta tidigare. Eftersom Filmpunkten alltid vill använda sig av förstahandskällor måste jag först kolla upp med videodistributörerna om de har möjlighet att skicka dessa uppgifter samt sena ändringar till oss. Jag ska kolla upp detta i veckan och återkommer med mer information. Finns det intresse för DVD-listor är det helt klart något som vi kommer med! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Låter bra! __________________________ "Ho-Ho-Ho, now i have a machine-gun." |