Wildpalm, jag har ett par frågor gällande inaktiva användare. Det finns väldigt många användare på filmpunkten som inte är aktiva, det finns de som inte varit inne på flera år. Jag tänker på speciella användare som bara kommit in och hängt här någon månad och inte gjort något särskilt. En har till exempel inte varit är sedan 2003 och har bara betygsatt ca 7 filme. Nu kommer frågorna: 1. Jag tycker det blir väldigt rörigt med folk som är aktiva och inaktiva, folk som inte varit inne på flera år alltså. Vore det inte bra om en användare automatiskt togs bort efter två år, om personen inte varit inne alltså. Jag menar, hur stor är chansen att de någonsin kommer tillbaka efter så lång tid? 2. Om det inte går att ta bort användaren så skulle man kunna ta bort deras betygssättningar (de som har så få, för jag tycker mest att de bara ligger och skräpar. Med färre betyg på filmer kommer ju betyget variera mer. Dessa användare påverkar ju inte Filmpunkten särskilt mycket. Men oseriösa medlemmar som bara kommit och kollat in sidan, och kanske betygsatt några filmer på måfå gör mig arg. Eller arg är väl att ta i. Men jag vill kunna gå in på en slumpad användares sida och kolla vad de betygsatt. Då är det lite synd att upptäcka att personen sist var här 2003, som användaren "Palmqvist" till exempel. En upprensning vore bra. __________________________ Everyone wants to be found. [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-07-02 13:41:59] |
Hej Lepre! Kan glädja dig med att detta är på gång. Jag blir tokig själv av just det du nämner. Håll ut... en upprensning kommer ske. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Det låter bra. __________________________ Everyone wants to be found. |
Jag funderade precis på att skriva om detta, läser du vidare förstår du nog varför... Jag själv har varit inaktiv i längre perioder, säkert ett år nån gång, så även om man inte varit inne på länge betyder det inte att man inte kommer tillbaka i framtiden. Jag menar, jobbigt om man kommer tillbaka och alla betygsättningar, foruminlägg och vad det nu kan röra sig om bara försvunnit när man varit inaktiv. Användare som bara betygsatt 30 filmer och under och inte varit inne på 6 månader däremot, är i många fall personer som sätter 5or på alla filmer som t ex Olsen-tvillingarna är med i (användaren Olsentwins är ett exemplar). Hade dem betygsättningarna bara försvunnnit så hade vi inte behövt se 3,67/5 på "Getting There". Vad jag egentligen menar är; Bra att det är på gång! __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-06-30 16:38:41] [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-06-30 16:38:56] |
Mm, vissa kan ju tycka att det är elakt. Men jag tycker det är fel mot Filmpunkten att komma hit och bara leka lite och sen bara drar. Kommer någon sen som varit borta ett år och klagar så får ju den personen ta det. Lämnar man en cykel på samma plats för länge så är det nästan garanterat att den blir borttagen, eller ja, stulen. Det är klart att det ska vara lika här. __________________________ Everyone wants to be found. |
Wildpalm: Ni måste f*n sätta en gräns på medelsnittsbetyget hos användarna. Sätt den på runt 3.5-4 eller något. För jag blir så förbannad på folk som slänger runt femmor till höger och vänster, och som har ett genomsnittsbetyg på 4.3 till exempel. Detta ser ju helt sjukt ut, och man börjar undra HUR seriös människan egentligen är. __________________________ Everyone wants to be found. |
Jag vet att det är fel att peka ut andra människor som skyldiga i det här sammanhanget, men det gör jag ändå. teddybjorn_tjej Alaec Ana-Ana Dungarulez är ett par stycken som har ett genomsnittsbetyg över 4:a gränsen. Jag tycker det är fult när folk bara ger femmor till filmer de tycker om.. Bara till filmer de tycker om. Ser de ens filmerna? Det känns som att de får göra lite som de vill, när vi andra som ligger runt 3 gränsen betygssätter filmer som vi ser, som andra också ska kunna se. __________________________ Everyone wants to be found. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-07-01 15:24:39] |
Kolla på min kompis Thailand 7. Jag vill in säga något dumt om henne eftersom jag känner henne irl, men hon har satt en femma till nästan alla filmer och har skrivit iallafall om en den var långtråkig ibland men helt okej. Det är rätt konstigt. Jag ska prata med henne om det. __________________________ Lordi rock the hell out of you!! http://www.lordi.org/ |
Men Lepre, är du helt dum i huvet eller? Man kan väl för fan inte ha en gräns för snittbetyg? Hoppas verkligenatt du skrev det där i en stund av oförstånd. Tro det eller ej, men det finns folk som har ett bra sinne för att snoka upp bra filmer. Kräsna personer som bara nöjer sej med det bästa och som studerar tonvis av recensioner innan dom ser en film. På så vis slipper dom alla skitfilmer och tittar bara på kvalité. Om Lepre skulle bestäma så skulle alltså dessa personer inte få göra detta? Om Lepre fick bestämma så skulle man vara TVUNGEN att se åtminstone NÅGRA skitfilmer så att snittbetyget dras ned, för Lepre tycker inte att det är SNYGGT när man har över fyra i snittbetyg. Hoppas att du själv hör hur jävla korkat det låter och jag tackar gud för att du inte är moderator. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-07-01 16:06:29] |
Själv tycker jag inte att man behöver ha en snittbetygs gräns. Om man t.ex bara har sätt mästerverk så måste man ju få ge dem femmor. Det jag inte gillar är när folk skriver den här filmen var rätt tråkigt och ger en fyra eller femma eller om man skriver välldigt bra film och ger den är etta eller tvåa. __________________________ Lordi rock the hell out of you!! http://www.lordi.org/ |
Jag har också tänkt i dem banorna, Lepre. Men precis som Dusk säger finns det ju faktiskt dem som inte betygsätter (eller ens ser) sämre filmer. Wildpalm, hur skulle denna FÖRINTELSEN ske? Vilka ryker? __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-07-01 16:31:21] |
Men seriöst Lepre, måste du tvinga folk till att göra saker? Bara för att du stör dig? Kan du inte bara låta deras betygssättningar vara ifred? Det finns ju ett flertal anledning till varför de ger sådana höga betyg... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
Bra Lepre, skulle verkligen vilja se dig som moderator. Vilken jävla bra diktator du skulle vara. __________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." |
Oskar_90: Det är inte helt klart ännu, men de inaktiva användarna kommer isåfall bli meddelade i god tid via mail att deras konto kommer tas bort. Lepre: Jag tycker också det är fel att man använder ettor eller femmor i fel syfte. Tyvärr kan vi nog inte kräva att man måste se "dåliga" filmer om man inte vill det. Kom också ihåg att detta problem ofta är åldersrelaterat. Är man ung har man inte sett så många filmer än och vet inte att det finns betydligt bättre filmer än de filmer de sätter femmor på samt betydligt sämre filmer än vad de sätter ettor på. Hängde du med? Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-07-02 13:51:04] |
Ledsen Lepre-baby, jag måste faktiskt hålla med DuskBringer som för en gångs skull kommer med bra kritik, dock inte Shadowfax, som bara verkar kritisera allt du säger. __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-07-02 16:07:02] |
Tack herr "jag älskar att använda fetstilt och kursivt i mina inlägg" jag behövde verkligen ditt stöd i den här frågan. Det känns förbannat bra att ha en liten urblåst glop som håller med en i vått och torrt. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Det var första gången jag höll med dig, läste du inte inlägget?! __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-07-02 20:36:12] |
Som sagt är det många som är kritiska mot vad jag säger, men om ni läser vad själva tråden handlar om så kommer ni fatta att det bara är positiva idéer till förändring på filmpunkten, det är inget jag kräver av filmpunkten, jag vill bara höra vad Ni tycker om idéerna och självklart Wildpalm också. Men välj era ord noggrannt innan ni bestämmer er för att såga Lepre och inte FÖRSLAGET. Det verkar som att vissa av er börjar tröttna mer på mig än mina idéer, men kom ihåg att ni faktiskt inte måste läsa skiten. __________________________ Everyone wants to be found. |
Shadowfax och Duskbringer: Ni kommer alltid in och sågar mina idéer vilket är helt okej. Men kan ni inte berätta varför ni är emot själva förslaget istället för att kalla mig korkad? På det sättet får ni inte fram er mening. __________________________ Everyone wants to be found. |
ToxicAvenger: jag såg att du höll med mej, det var därför jag tackade för stödet. Förlåt om jag lät ironisk. Och just for the record, du ÄR yngre än mej. Lepre: berättade jag inte ganska utförligt varför jag var emot din idé? Ska jag behöva rita en bild åt dej eller? __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Det är ganska stor skillnad mellan er. Typ två år __________________________ Lordi rock the hell out of you!! http://www.lordi.org/ |
KatrinaL: Ja, eller ett. DuskBringer: Det är lungt. Jag ber om ursäkt för att jag varit otrevlig, det var onödigt. __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." |
ToxicAvenger: Förlåt jag trodde du var 17 år. Sorry __________________________ Lordi rock the hell out of you!! http://www.lordi.org/ |
Lepre läste ovan att du klagade på folk som har medelbetyg över 4a.. Det är inte speciellt konstigt att ha om man ser till att bara ser klart filmer man tycker är skit bra, eller om personerna kanske sätt massa filmer men valt att bara betygsätta de bra? Så vafan jag tycker att alla ska få ha det medelbetyg de vill.. Visserligen kan det vara störande när folk sätter 5or på skitfilmer (eller filmer som inte förtjänar en 5a överhuvudtaget). MEN vissa människor är ganska lätt roade och uppskattar kanske alla filmer eller nått, så de får la ha sin åsikt.. det är ju minst lika jobbigt att folk sätter 1or på filmer som förtjänar mer.. __________________________ I'll be back |
Ska resa bort nu i 2 månader och uppskattar om mitt användarkonto finns kvar på filmpunkten när jag kommer hem.. (Tack) __________________________ I'll be back |
Lepre: Säger bara att jag inte gillar din "tvinga-mani" Har bara sågat en av dina idéer förresten.. just den här idèn har jag ingen egentligen åsikt mot, gillar som sagt bara inte ditt "tvinga-sätt"... Tocix: Du behöver inte kommentera allting... vem fan bryr sig? Speciellt inte angående mig, jag stör mig tillräckligt mkt på dig redan.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-03 12:08:14] |
Shadowfax: Inte tvingar han heller.. han säger ju bara vad han tycker o vill. Läs igenom allt igen.... __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Jag vet att folk börjar störa sig på mig också med tanke på allt detta. Jag ska försöka att lägga ner mina idéer, men jag förstår inte varför folk blir så förbannade, speciellt du Shadowfax och Duskbringer. Herregud! Det är bara idéer. Okej om JAG vill tvinga folk till att skriva kommentarer på filmer, men då är det ju bara jag? Eller hur? Så spar på krafterna.. Lepre ska inte förstöra Filmpunkten för er. Jag tycker faktiskt att det är bra som det är. Men det har också varit Så här ett bra tag nu.. __________________________ Everyone wants to be found. |
Nej fortsätt med dina ideer, många har varit bra. Dessutom så måste du komma på någon idee någon gång som folk gillar, så fortsätt med dina ideer. __________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." |
modv: Läs igenom allt själv. Skrev inte att han tvingade folk. Skrev att han har idéer att tvinga folk se dåliga filmer och kommentera filmer.... Lepre: Förbannad, näe, får jag inte säga min åsikt som alla andra? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
Lepre: Du ska inte bli ledsen för att Shadowfax blir förbannad. Hon är veteran på filmpunkten. dvs det är lite känsligt. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Jo det är sant. Det är svårt att lära en gammal hund tricks.. Nej det är klart att Shadowfax blir upprörd om en hel massa ska ändras på filmpunkten, och hon vill väl ha det som det är nu, det kan jag förstå. __________________________ Everyone wants to be found. |
Men snälla... Är faktiskt neutral när jag skriver. Vill ju inte bli utslängd.... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-03 23:30:59] |
Varför skulle du bli utslängd? __________________________ Everyone wants to be found. |
Massförstörelse är min stora passion.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag har hittat mitt livs sidekick! __________________________ Everyone wants to be found. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-07-04 21:55:25] |
__________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-05 00:48:18] [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-05 23:25:04] |