http://www.Filmbetyg.nu Verkar dock ganska dålig. http://www.Filmtipset.se Har inte testat än. http://www.Film.duvill.se Snarare ett filmforum, men ändå. http://www.Filmlogg.com Relativt ny sida, men den kanske blir bra. http://www.MOV.se Verkar faktiskt bra, prova! http://www.Omfilm.net Ej testat, verkar bra. http://www.Filmsajt.se Vem fan orkar så här mågna?! http://www.Filmsnack.se Filmforum. Ett flertal alternativ till Filmpunkten om man tröttnat __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-06-16 17:15:26] [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-06-16 17:16:34] |
__________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! Zar bi mogla ti drugog voljeti Što voljeh tebe ****** http://www.lordi.org/ Lordis hemsida [Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-06-16 16:34:51] [Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-06-16 17:19:50] |
Tror han är fullt medveten om det.. __________________________ cstroMANIA |
Om inte Filmpunkten uppdateras kraftigt snart kommer man nog se att flera medlemmar gått över till nån av ovanstående __________________________ |
Oskar_90: Japp, tyvärr. Jag ska börja etablera mig på MOV.se KatrinaL: Okej då, kan jag väl göra! __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." |
__________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-06-16 20:49:15] [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-06-17 20:52:23] |
Shadowfax: För det kanske hjälper att klaga, det de klagar på kanske ändras om de klagar. [Inlägget ändrat av modv0074 2006-06-16 20:42:50] |
Jag tycker att det stått väldigt stilla här ett bra tag. Filmpunkten utnyttjar så lite av den potential som finns. __________________________ |
Toxic glömde http://www.filmdelta.com
__________________________ Det var en gång en katt.......? |