Jag såg att ni hade infört en topp 5-lista på genrer, kan ni inte lägga in det på grupper också? Tack __________________________ |
Jag har tagit upp det tidigare, och det är en bra idé. Få se vad Kristoffer säger, det är nog ganska lätt fixat. __________________________ Everyone wants to be found. |
Hejsan! Förslaget finns redan noterat och kommer komma vid nästa uppdatering i slutet av juli/början av augusti. Håll ut! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Okej, detta var fel tråd angående tips på nya grupper.. Men.. Whatever? Det vore trevligt om man kunde lägga till "Anime" i grupper. Det skulle nog hjälpa en del om man gillar "genren", om det nu är en genre. Eller så kanske man till och med kan lägga till den bland genrer. "When i recall that it really is a Genre, or did i miss sometin'?" __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! [Inlägget ändrat av Lepre 2006-08-23 23:35:10] [Inlägget ändrat av Lepre 2006-08-23 23:35:26] |
Måste administratörerna ALLTID börja med "hejsan"? __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Haha, Det har jag också tänkt lite på. Jag tycker faktiskt att det är för opersonligt, Tom ovänligt. Kan vi få en lite förändring på det Kristoffer och Wildpalm. Det börjar faktiskt bli lite för omodernt. (Jag undrar om han svarar med ett "Hejsan!) __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! [Inlägget ändrat av Lepre 2006-08-23 23:46:49] |
Hur skriver man ett personligt "hej" Lepre? Eller ska de bortse helt och hållet? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-08-23 23:49:13] |
"Tjena Filmpunktare, Läget? Hur har helgen varit?" Räcker det Shadowfax fast vad tänker jag med. Det är inte så att jag påstår att det är fel av grabbarna att vara vänliga genom att "Hej". Jag tycker bara att de kan variera lite ibland. Det känns så kopierat när de skriver samma "Hejsan!" hela tiden. Jag verkar jätte emot detta, men det är jag inte. __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
Haha ja det räcker Lepre. Men det ex du drog upp kan ha ett flertal nackdelar. Tycker dock de ska variera lite med, att alltid använda "hejsan!" blir så plastigt. Men om ni inte vill Wildpalm och Kristoffer, bry er för all del inte __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Yo! Yo! Yo Man! Yo everybody! Yo Filmpunkters! Yo Yo Yo! Yo..? Ja.. det låter bra. Enkelt och modernt. Ja.. det kör jag på. This is Markus Elfström, the Wildpalm, on Filmpunkten, 98.3, and good night Sweden... wherever you are. [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-08-24 00:35:48] |
Hejsan, hejsan, hejsan! Undertecknad instämmer! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Hehe! Så där ska det låta Wildpalm __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
Yeah, nu får vi lite "wildare" klang på det hela __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |