Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att dom borde skaffa en grupp under namnet Pirater???. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
Det finns massor av grupper som borde finnas... Rätta mig om jag har fel men "tipsa om grupp"-funktioner är planerade att implementeras under sommaren. Tills dess kan man inte mycket göra. __________________________ |
Hej! Att tipsa om grupper är något som ni kommer kunna göra senare. Kristoffer och jag har dock inte diskuterat exakt på vilket sätt ännu. Vi återkommer. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Jag tyxker att man borde ha en Fredagen den 13 grupp __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Det finns väl inte SÅ många F:13 filmer? Däremot, en grupp för "kortare" serier. För jag har märkt att många på filmpunkten inte riktigt förstått detta med serier överhuvudtaget. __________________________ Everyone wants to be found. |
Nej det finns ''bara'' 11 fredagen den 13 om man räknar med Freddy vs. Jason __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Japp det borde de fixa. Det borde även fixa en grupp under namnet maffia. __________________________ |
Terror på Elm street, Halloween och Chucky filmerna kanske borde finnas också. __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
En grupp man skulle kunna lägga till är Fängelsefilmer. Nyckeln till frihet Den gröna milen Animal factory Brokedown palace Midnight express Flykten från Alcatraz typ? __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Absolut, där kan man hitta en del Wookad. __________________________ Everyone wants to be found. |
En grupp jag saknar är Musikfilmer. Alltså inte Musikal, utan mer som tex The Last Waltz, Concert for Bangladesh och biografier som tex Walk the Line, Stoned och No direction home. ________________________ [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-06-07 01:01:06] |
En serietidningsgrupp!! Även om dom inte brukar va nåra höjdare!! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! |
Ja absolut! Bra Indy_92! __________________________ Everyone wants to be found. |
öö...tack. __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! |
Bollywood såklart __________________________ |
Tycker de kan lägga till en grupp om verklighetsbaserade filmer. __________________________ |
Smart Shining_Pearl! __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Ja, smart Shining. KatrinaL: Var inte jag smart som kom på maffia? __________________________ |
Jo du är också jätte smart som kom på det ! Alla är smarta som kommit på en bra grupp!!!!! __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html Što voljeh tebe ****** |
KatrinaL. __________________________ |
Är alla andra dumma för att de inte skrivit en alltså... jaha.. Nej nu ska vi inte vara så Humm, ska försöka komma på en jag med... Porrfilm är ju tabu på filmpunkten, men vad sägs om att ha en grupp som heter: Erotiskt.. Så Modv vet vad han inte ska se, han är lite för ung för nakna snoppar och kisselinor. __________________________ Everyone wants to be found. |
Erotiskt = Teletubbies? __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Jag tyker hestfilmer e bra. allså filmer ssom hanlar om hestar som e så fina __________________________ |
Räknas soft core b-filmer till erotiskt? __________________________ |
Tihihihi.. Hur menar du då Oskar_90? Jag snackar inte om filmer som kanske innehåller en och annan sexscen i. Det ska vara en film som har genren: Erotik-Action. Till exempel. __________________________ Everyone wants to be found. |
Tänkte mig filmer som BattleQueen 2020 och Demon Sex __________________________ |
Ja, precis. Jag tänkte mer på filmer som: Dead Sexy och sån "skit". __________________________ Everyone wants to be found. |
Kanske en grupp med klassiker __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Nu när vi är inne på ämnet så vill jag ta upp en sak. Kribba och Wilder: Skulle det inte vara trevligt om ni använde er av topp-5 systemet på grupperna också, det ser lite trevligare ut. __________________________ Everyone wants to be found. |
Är det bara jag som tycker det finns jättenågra filmer i gruppen baseboll. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
fanns tydligen en hel rad med varulvsfilmer med, såg jag. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
självklart att det finns många sådana filmer, men varför finns det inga baseboll filmer. Inte för att jag är ett faan av dem, men det känns som det har producerats många fler. PS Tog studenten en vecka tidigare än du. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-06-12 00:14:36] |
finns det en kategori med baseboll då? (hoppas du hade det kul) __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
aa, kolla själv. Hade ganska kul, men det var roligare när man åkte in till stan för att terrorisera studenterna. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
terrorisera studenterna? (ey, är ni inte vakna??) EDIT: haha, gotta natta! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-06-12 03:06:54] [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-06-12 03:28:58] |