Det är lite halvt irriterande när man inte ser skillnad på texten och signaturen. Ändring? __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
det är ju därför man har sträcket. __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Jo tack det vet jag, men i en tråd med hundratals inlägg och en massa radbrytningar kan det kännas ganska sammanpressat. Så en kursiv signatur skulle knappast skada. __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Det har du ju faktiskt rätt i Haha. men signaturen kan ju se ut så här också __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Möjligtvis en gräns på hur många bokstäver det får vara, kanske typ 15-20 stycken.. __________________________ Kalles |
Men man kan ju fortfarande tro att det tillhör texten. Kanske ett längre och tydligare sträck skulle vara bra. __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
KatrinaL: I vilket fall som helst så är signatur i fetstil värdelöst. Då ser man signaturen tydligare än själva inlägget, vilket knappast är meningen. Bort bort bort... __________________________ |
Det tänkte jag inte på hehe. Man kanske kan ha tvärt om då. Texten i fetstil och signaturen vanlig __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Nu är min signatur kursiv itället __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Det såg ju ganska bra ut faktiskt __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Ja precis, alternativt skulle man kunna ha den i ett annat typsnitt. Men kursivt räcker bra. __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Eller egentligen smälter ens signatur samman med den nedanståendes inlägg, så det är ju egentligen däremellan det behövs tydliga markeringar. __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
wookad: Vad menar du? __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! http://www.lordi.org/main.html |
Haha vad jag menar? Kan du inte bara läsa inlägget ett par gånger och sätta dig och ta en funderare kring vad som står där dagens kluring liksom __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Varför ska man över huvud taget ha en signatur? Namnet syns ju till vänster. __________________________ |
det kan vara kul att ha.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |