under filmen sökarna på uppföljare står det bloods bröder för det första e det ej en uppföljare sen har det angivits att den kom ut år 2004 & det är fel den kom i vintras runt februari år 2006 __________________________ [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-06-13 00:01:22] |
Benämningen "Uppföljare och andra versioner" är egentligen lite olycklig. Du ska snarare tolka det som "Liknande filmer". Produktionsåret för Blodsbröder är för övrigt 2005 enligt IMDb. __________________________ |
Blodsbröder hette från början Sökarna 2 - Rebelz... __________________________ |
Hej! Vi har ändrat 'Liknande filmer" till "Uppföljare och andra versioner" för att det i stort endast är sådana inlagda sedan tidigare. I detta fallet har Blodsbröder inte blivit borttagen vilken den nu blir. Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten __________________________ |
wildpalm: Okej, då kan du även ta bort Salton Sea under Memento och vice versa. __________________________ |
Jajamen. Det finns nog några fler fel lite här och var på "Uppföljare och andra versioner" som inte kommer upp till ytan förrän någon säger till. I övrigt ändrade jag även årtalet på Blodsbröder. Mvh Markus [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-05-22 08:43:51] |
wildpalm: 21 Gram under Traffic och runt... __________________________ |
Tack! Fixat! /Markus __________________________ |
wildpalm: Under "Tjuren från Bronx" ligger en hel del liknande filmer som kan tas bort (egentligen är detta hur off-topic som helst, det får bli en ny tråd nästa gång). __________________________ |
Tack för att du sa till. Det är nu åtgärdat. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Jag kan ha fel men under "Boa Vs Python" finns "Python" och "Python 2" som jag gissar bara är liknande filmer. __________________________ |
Enligt uppgift ska det vara en fristående uppföljare. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |