Jag tycker att en utökning av genrer vore på sin plats, där till exempel "splatter" kunde ingå. "Skräckkomedi" finns ju redan, men det är inte samma sak som en splatter. Tack __________________________ "You wanna know who this is? Its me, Melvin! Thats who it is" |
Jag har för mig om att det fanns fler kategorier under en period, bl a splatter, slasher, men dessa togs bort någon gång. Personligen anser jag att man ska kunna välja flera genrer (som på IMDb). Exempelvis: Braindead (Skräckkomedi) blir Skräck, Komedi, Splatter. Kanske skulle det också finnas en kategori för erotik? Basic Instinct är ju exempelvis en erotisk thriller, och det märks... Om filmpunkten även skulle inhysa ett arkiv med vanliga porrfilmer kan ju däremot diskuteras. __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-05-04 05:48:28] |
Hejsan! Jag kan meddela att ett byte av genre-system blir av i nasta uppdatering. Hur exakt det kommer se ut ar inte 100%-igt klart. Tanken med att ta bort Slashers, Vampyrer och Zombies fran genre-listan ar att lagga en mer detaljkategorisering i den nya funktionen "Grupper" (Filmer->Grupper). Har hittar vi t.ex. Slashers. Slashers kan ju bade vara "Skrack" och "Skrackkomedi" varefter vi ansag det vara mer lampligt att ha denna typ av kategoriering och sedan lagga till Grupperna "ovanpa"! Vi kommer oka antalet grupper under de narmaste manaderna. Har ni tips pa grupper far ni garna slanga ivag ett mail till info@filmpunkten.se __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av Kristoffer 2006-05-04 13:04:03] |
Ok, kommer det kanske senare finnas något sätt för användarna att tipsa om att exempelvis "Thinner" bör finnas i "Stephen King"-gruppen(förutsat att den inte redan gjorde det)? Alltså att man enkelt kan fylla i ett formulär i ett format liknande filmtipsens. Känns på något sätt lite väl högtidligt att varje gång skicka ett e-post varje gång man har ett tips. Om det vore lättare att tipsa skulle ju grupperna snabbare växa till sig i antal och innehåll och på så sätt fylla sin funktion tidigast möjligt. Kan passa på och säga att jag gillar uppdateringarna, särskilt bevakningslistan. __________________________ |
Hej! Jag skulle tanka mig att vi aven infor en sadan funktion med "Grupp-tipsning" tills nasta uppdatering. Som du sager skulle grupperna vaxa sig mycket snabbare och vi kan halla battre kvalitet. Aterkommer med mer information efter jag pratat med wildpalm! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |