"Logga ut" och "Sök" ligger helt fel i Firefox (och troligen andra webbläsare också?).
De ligger inte uppe i bannern som dom ska utan kanske 200-300 pixlar längre ner bland "Nyheter" och "Nyhetsarkiv" (eller var man nu står). Ser görlöjligt ut..
Har varit så i nån månad kanske, trodde det bara va temporärt men det börjar änna bli dags att säga till nu.. __________________________
Aha, jag hade blockerat bannern, därför hoppade hela sidan utom "bannerinnehållet" upp en bit. Man kanske kunde göra det innehållet mindre statiskt så att det flyter med? __________________________
Blir en fin monolog här nu, men eftersom ni verkar ha tagit bort det jag kallade bannern i förra inlägget (menade reklamen längst upp egentligen) så är problemet löst.. __________________________
Men jösses, blir en skön monolog här nu men reklamen där uppe är tillbaka och då ligger "Logga ut" och "Sök" nere bland innehållet igen.. __________________________
Det var samma sak för mig med "sök" och "logga ut", men nu verkar det ha rättat till sig! Har provat med både Explorer och Firefox och för mig stämmer båda.. __________________________
En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956)
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!