VAD???????????? jag är så jävla trött på ditt skitsnack, modv. Vad är ditt problem? __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
DU! __________________________ |
Okey... Lepre: Vart går egentligen the hills have eyes, jag hittar den varken på sf eller astorias hemsida __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Oj! jag visste inte att det skulle bli så här många inlägg i min tråd . Menar ni att man kan kolla på skräckfilmer på bio i andra städer utan att bli tillsagd att man inte får kolla på den? __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
KatarinaL svaret är Ja man kan se på filmer som inte är lämoad för sin ålder beroende på 1. vart man bor och 2. hur gammal man ser ut. __________________________ I'll be back |
Tror du att en 160 m lång 11 åring skulle kunna komma in. __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
på 15 venne tror inte det jag menar det är ganska stor ålders skillnad så de kommer jog fråga om id..? __________________________ I'll be back |
Men LEPRE svara __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Den går på Sf, men kanske inte i din stad, men det vore konstigt. __________________________ "Relax David. Open your eyes" [Inlägget ändrat av Lepre 2006-04-23 23:33:43] |
Här går den på Sandrews, men jag bojkottar dom, ska tvinga dom att gå i konkurs.. Men annars ville jag se filmen.. __________________________ Kalles |
Haha varför Kalles? __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Men åhh.. Hata örebro... __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Varför ska man hata Örebro? __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
KatrinaL: Bor du där? __________________________ |
Eller hur Cooper, vadå hata Örebro? Du lyssnar på Millencolin och DE kommer därifrån, nej fy skäms, unnecessary statement! __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Örebro är soft.. Jodu Lepre, jag fick ett häfte med 20 gratisbiljetter på Sandrews av mamma för nåt år sen, men när jag skulle gå så berättade dom att dom hade bytt policy eller nåt, och slutat med såna biljetter och att det bara var att slänga häftet. Och morsan hade typ betalat en tusenlapp eller nåt.. Riktigt dålig stil.. __________________________ Kalles |
modv0074: Nej jag bor inte i örebro men jag behöver väll inte hata örebro bara för att jag inte kommer där ifrån. __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Citat av vad KatrinaL skrivit "Nu när jag tänker efter kanske det är ganska bra med åldergräns iallafall. MEN jsg tycker att det beror på hur känslig man är t.ex jag är 11 år och är inte ett dug rädd för skräckfilmer och trihler och allt vad det finns för filmer" Tror du att det handlar om hur känslighet att göra, kan då säga med 100 % säkerhet att de små 11 åringar som skjuter skallen av klasskamraterna inte var rädda för skräckfilm. Att bli rädd för en film eller inte handlar inget om hur mogen man är utan hur orädd man är, sen så tror jag att det är ni småttingar som påverkas även om ni inte tror det. Vuxna påverkas också, dock så har dom kontroll över det som påverkar dem medans småttingar på 11 bast inte har det på samma sätt. __________________________ |
Åldersgräns är bra men tyvärr SÅ känns det jävligt onödigt i dagens samhälle då man ändå kan få tag på vad man vill. Vilken sjuåring som helst kan ladda ner en otäck film. Dessutom så kan man hitta riktigt sjuka grejer på internet som man inte glömmer i första taget. Vet av erfarenhet att unga pojkar är jävligt nyfikna på mystiska saker, då talar jag främst om det motsatta könets kropp. Vet inte vad jag vill säga men får avsluta med att kritisera det här samhället och säga så här - DET VAR BÄTTRE FÖRR. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Det är föräldrarnas ansvar att ha koll på vad derad 7-åringar laddar ner / tittar på hemma. Det finns mycket värre saker på nätet än vad som någonsin visats på en biograf oavsett åldersgräns. Därför är nog föräldrarnas roll viktigare än åldersgränser, men åldersgränser ska så klart också finnas. __________________________ |
Ja men dom visar inte The hills have eyes xD' Men det där med millencolin har du rätt i FÖRLÅT örebro xD __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-04-26 21:35:20] |
Håller med där Mattias15, detta är ju nu ett ganska känsligt ämne, men jag tror du vill komma till ämnet "Snuff" som MÅNGA av de svenska ungdomarna finner roande. Det är en jäkligt sjuk grej och de lockas till att se på det. Men skräckfilmerna ligger ju ändå till grund för allt detta, eller en hemsk barndom. Då kan man i alla fall få dem att inte se på nån skit förrän de fyllt femton och: Är tillräckligt mogna för att förstå vad som är rätt och fel. För det handlar kanske inte så himla mycket om att vara mogen, det handlar väl mer om moral och etik. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Menar ni att skräckfilmer gör barns liv sämre eller vad? Dom gör iallafall inte mitt liv sämre rättare sagt bättre!! Kollade aldrig ni på sånna filmer när ni var för små eller?? __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Jo, men jag blev aldrig galen och sköt ner mina klasskamrater __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Det är aldrig försent att börja, du går fortfarande i skolan. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Jag är inte heller galen och skuter ner mina klasskamrater. __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Men lepre, det var jue några som lyssnade på marilyn manson som skjöt ner sina klasskompisar Inte såna som kollade på skräckfilmer xD __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-04-29 23:15:22] |