det går bra att fylla i allt fram till Bästa film,där står det Bästa film: Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: 'Htmlencode' /andra_ovrig.asp, line 103 Snälla hjälp mig! __________________________ |
Hade det problemet förut, men nu kan jag ändra bästa film. Har ingen aning om hur det löste sig, tyvärr så kan jag inte hjälpa dig. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Har även jag samma problem __________________________ |
Hejsan, Jag far sjalv inte upp samma fel, men har precis gjort nagra andringar pa den aktuella sidan. Skulle ni som har upplevt fel vilja testa igen och rapportera om det fungerar eller om felet kvarstar? Tack pa forhand! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
När jag ska skriva nya saker i presentationen, så försvinner de som stod där innan utan att jag raderar det. Alltså det som står på min presentation raderas automatiskt när jag går in på Ändra/Skapa profil. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
hej igen,nu går det att fylla allt till "signatur i forumet" men det går inte att spara det! snälla hjälp mig Krille! __________________________ |
haha precis samma för mig. Sparknappen är borta men i övrigt ser det ut att fungera __________________________ |
Hej igen, Nu borde det fungera att fylla i formularet som det ska? SvenskaFilmNörden: Jag kan faktiskt inte fa fram som dig. Skulle du vilja maila mig texten som du forsoker skriva in till info@filmpunkten.se? Tack pa forhand! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Alltså, det är ingen speciell text som jag försöker få in, men jag skulle bara vilja veta vad det är för fel och om det går och fixa. Men om jag skriver till exempel mina favorit filmer och sen sparar dem, då så står de ju på presentatione, men sen när jag går in på Ändra/Skapa profil så finns plötsligt inte texten kvar, vet du vad det beror på? Eller har någon annan samma problem som mig? __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |