Vilka regissörer tycker ni har gjort lovande filmer och har stor chans att bli levande legender? Skippa Spielberg och dylikt eftersom han redan är det. Några i mitt tycke: Paul Haggis - Crash (Oscar belönad debut och enormt intressant och gripande film, törstar efter mer. Richard Kelly - Donnie Darko (Sjukt bra debut film och äntligen är ett nytt och efterlängtat regi projekt igång av han igen) Neil La Bute - Förvandligen & Betty tur och retur ( Har ett mycket vacker foto i sinna filmer och hitills väldigt intressanta storys, givmild och skön stämning i hans filmer. Kanske inte den mest lovande "publiksucè regissören", men ack va ja vill se mer.) __________________________ cstroMANIA |
Braff och Guy Ritchie har potential att göra ruggigt bra filmer i många år framåt.. __________________________ Kalles |
Ja, Braff är ju på gång igen och jag litar helt på honom. Dessutom tror jag att Ang Lee kommer hålla sig ganska högt ett tag. Paul Haggis också för den delen, snacka om säker debut. __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
Just det jag glömde ju nämna mig själv. Och Carlström också för den delen, han kommer nog göra bra filmer i framtiden __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
Jag skulle vilja se mer av Tim Robbins i regissörsstolen. "Dead man walking" tycker jag är väldigt lovande om man kan säga så om en tio år gammal film. __________________________ |
Nämn mig också Lepre, schysta? I år har jag två filmer med i Gestrike Filmfestival och förra året gick en vidare till Trollhättans Filmfestival.. __________________________ Kalles |
Jäklar Kalles, självklart __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
Klart att vi är framtidshopp. Rätt ballt när någon av våras filmer existerar på filmpunktens top 10. __________________________ cstroMANIA |
Påtal om regissörer med framtidshopp, är det någon här som tror nåt på Lukas Moodysson? Han sägs ju vara Ingmar Bergmanssan tronföljare? __________________________ cstroMANIA |
Jo en positiv grej är ju att han kör sin egen grej, det tycker jag verkligen om honom för. Och som sagt vill jag göra filmer som chockar, gör inte hans det ganska ordentligt? Det är respekt __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
Hehe, jag satt och funderade på en grej, Carlstrom du sa att nån av våra filmer kommer ligga i topp ten? Säg om någon av oss lyckas, men ingen anna, tänk om filmen blir totalsågad bara för att alla är avundsjuka, vad kul det hade varit Men allvarligt, chansen är ju faktiskt stor att någon av de tusen som är reggade kommer vara med om någon film, det är respekt det. __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
Chockar är ju bara mellan namnet. Kanske lite väl ibland, inte sett "ett hål i mitt hjärta" eller "Lilja 4-ever" faktist, ska ta och göra det, eftersom det är väl dem mest absurda han gjort. Men jag tror dock inte han täpper igen Bergmans fotspår. Hehe, kanske skulle det kunna bli så, men tror alla redan lämnat denna portal vid detta läge, och sidan kanske inte ens existerar, vem vet. __________________________ cstroMANIA |
Sam Mendes (Även det en Oscarbelönad debut). Paul Thomas Anderson (Magnolia är ett smärtsamt vackert epos med bra sånger). Stephen Daldry (The Hours är en utav de bästa författarbeskrivningarna någonsin). __________________________ |
Stephen Hopkins som gjort Blown Away, 24 serien. En väldig underhållande serie och en mycket bra film Finska reggisören Renny Harlin som gjort bra action rullar som Cliffhanger och The Long Kiss Goodnight. Väldigt underhållande filmer. Alfred Hitckcock som gjort bra filmer som Psycho, och Rear Window. Spännande filmer osv. __________________________ |
Hitchcock, skojar du eller? __________________________ Kalles |
Hehe han är ju ganska stendöd så jag vet inte om han kommer bli "mer" känd genom nyare filmer __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
Shit, jag har fått värsta suget efter Zach Braffs nya film, fast den kommer inte på ett tag. Annars kanske vi får se mer "lyckad" blood and gore från mr Roth som gjort Cabin Fever och senaste Hostel, den sista har jag sett och den var ok, han är också i chockerar-genren. Det är de regissörerna man lägger märke till, de som gör andra annorlunda filmer som man "måste" se. __________________________ "I may be an idiot, but i am not drunk" |
modv0074.... Var det ett skämt om Hitckcock? Om han Hitckcock som du beskriver, blir återupplivad och gör en ny film kommer jag att äta upp min dator. __________________________ cstroMANIA |
Smaklig måltid då. __________________________ |