Forum » » Regissörer » Uwe Boll   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Uwe Boll 2006-03-09 15:09:54
Registrerad: 2005-02-18
Vi vet ju alla att hans tidigare filmer misslyckat ganska rejält, men jag undrar verkligen, vad är det för fel på den här människan. Nu ska han göra film på det våldsamma datorspelet: Postal, var går gränsen?
De som spelat spelet vet vad jag talar om, det är riktigt grymt och funkar bara som datorspel, nu ska HAN göra film av det, hur?
Det enda sättet han kommer lyckas på är att enbart göra den våldsam, blodig och väldigt bisarr, jag tycker det är helsjukt.

2006-03-09 15:21:47
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Han låter sig väl helt enkelt inte nedslås av sina motgångar samtidigt som han tycker om utmaningar, vilket det egentligen inte är något fel på (jag beundrar självförtroendet hos den mannen). Vad jag inte förstår är hur någon överhuvudtaget kan tänka sig ge honom rättigheterna till en film. Du vet väl att han ska filmatisera Far Cry också? Kan man inte överlåta det till en bättre regissör? (dvs till vem som helst förutom Bollen).
[Inlägget ändrat av Goliatbagge 2006-03-09 17:38:08]
  2006-03-09 17:02:12
Mr Blue
Registrerad: 2005-01-18
Uwe Boll är nog en utav 2000-talets mest faschinerande (!)människor.

[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-16 02:08:21]
  2006-03-09 18:16:14
Registrerad: 2005-02-18
Far Cry? Far Cry är ett liksom ett av världens mest annorlunda spel, okej att han gör film på Bloodrayne, Alone in the dark och House of the dead, som alla är skitspel, men varför ska han ge sig på detta. Det är ju i och för sig lite skillnad på spelen och jag kan ju inte direkt påstå att det kommer bli dåligt, men däremot kan jag säga det att om han INTE lyckas med detta då kommer jag börja skicka hat-brev till killen...

Tur att det inte är HAN som står för regin i Silent Hill, som FAKTISKT ser ut att bli jävligt bra, kolla trailerna bara, man kissar ju ner sig.

http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/silenthill/ __________________________

[Inlägget ändrat av Lepre 2006-03-09 18:16:52]
  2006-03-09 21:58:22
Replica
Registrerad: 2004-12-05
Ja jag kollade in trailern förut, fyysatan den verkar precis som spelet, och det är inget för folk med dåliga nerver om man säger så...jag testade spela Silent Hill 4 men stängde av efter 20 min för att jag var så jävla rädd...usch.

mad world...
  2006-03-11 16:01:52
Registrerad: 2005-02-18
hehe ja, det är verkligen svårt att göra film på skräckspel, för skräcken känns inte lika påtaglig i filmen som den är i spelet. Att som i tex Resident Evil, leda en kvinna genom ett stort hus fyllt med ren skräck är ganska hemskt, det är faktiskt värre för den som spelar

Jag tyckte inte Silent Hill 4 var så läskigt, i alla fall inte lika mycket som de tidigare spelen, att man kommer tillbaks till det satans rummet hela tiden var mest jobbigt... Nej. Tack för att Silent Hill 2 finns, det är alltså riktigt ruskigt. Nej nu ska jag ta o lira lite Resident Evil, tröttnar aldrig på det, så förbannat bra.

[Inlägget ändrat av Lepre 2006-03-11 16:03:17]
  2006-03-11 16:49:36
CinemaniaC
Registrerad: 2005-06-28
Uwe Boll, ja vad ska man säga...

Men här har ni ialla fall en kul liten intervju med mannen.

Läs, njut, men försök hålla tårarna borta.
__________________________

Interestingly, according to modern astronomers, space is finite. This is a very comforting thought - particularly for people who can never remember where they have left things. - Woody Allen
  2006-03-11 17:33:31
raccoon
Registrerad: 2006-03-10
Grym artikel.

"I know tons of movies that were way worse than Alone in the Dark and House of the Dead."

(...)

And he's off again. "So if people are writing on the Internet about how my movies were big failures, it's because these people are amateurs and they have no idea of the reality of film-making and film selling."

foo | bar
  2006-03-12 00:06:49
Registrerad: 2005-02-18
Haha jo, men det är beundransvärt att han faktiskt försvarar sig, jag säger så här: Jag ger honom en chans till, om han misslyckas med FarCry då jävlar!

Zach Braff, Garden State.
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.