Alltså vad har hänt med Om ni gillar gorbys tryck här? __________________________ ''If you can't sign the paper a have to kill you'' skönt Marlon Brando citat! |
Eftersom både ärtsoppa och pölsa har varit uppe som ämnen på forumet tycker iallafall jag att det känns onödigt att skapa ännu en "Om ni gillar *maträtt* tryck här"-tråd. Fortsätt att diskutera på de redan skapade trådarna i så fall. Om du ändå vill diskutera massa maträtter så rekommenderar jag istället dig att gå till http://matforum.mypunbb.com/ där det känns mer relevant än på en filmsida. Jag är glad att tråden togs bort vad det nu än beror på... __________________________ |
Haha vilken tråkig hemsida __________________________ Olga-de e ja de |
Hej! Jag tog bort tråden av just den anledning som Goliatbagge nämnde. Diskussioner av denna sorten kan diskuteras på andra ställen, speciellt när liknande trådar redan finns. Mvh Markus [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-01-03 16:30:45] |
Tråkig hemsida och jag är den enda personen som är inne! Ha skrattretande. Vilket misslyckat försök till en mathemsida. Jag kunde inte bara låta bli. Att skriva det här. __________________________ Jag tycker att Ibrahim Baylan ska avgå! PS. Miss Ljung har der finaste leendet som jag nånsin har sett. [Inlägget ändrat av Timoti 2006-04-15 22:39:42] [Inlägget ändrat av Timoti 2006-04-15 23:45:21] |