Hej alla glad.. Jag tycker att Antonio Banderas är en jättebra skådespelare men han är speciellt bäst i Zorro filmerna. Vad tycker ni om Antonio Banderas då?? Är han bra eller dålig?? Vilken film tycker ni är bäst med han?? __________________________
Jag tycker att han är bra även idag... Någon som sett en Vampyrs bekännelse där han är med? Där han spelar vampyren Armand? Den äldsta av alla vampuyrer.. Vad tyckte ni om filmen då? Jag tycker att denna film är helt okej.. __________________________
Jag tycker att Antonio Banderas är en ganska duktig skådespelare, i alla fall har han varit bra i de filmer jag sett med honom. __________________________
Jo, han är bra, han är snygg också för delen, jag gillar honom väldigt mycket. Han kan det han håller på med, de är det som göre honom så bra. __________________________
Antonio Banderas ar en av de roligaste skadisarna med en sangrost som hor till toppen men hans langa har i desperado ojojoj...han ar som bast nar han ska spela bitter och deprimerad __________________________
Antonio Banderas är ju en riktigt charmig skådis det håller jag med om. Jag tycker han är bäst som Zorro, och jag vill inte se någon annan som Zorro..någonsin. __________________________
Saken är bara att för oss som slukat hela bokserien innan filmen kom så verkar det lite mysko att ha Antonio i rollen som Armand - den ryske pojken med det rödbruna håret som var 17 år när han blev vampyr och ser ut som en kerub! Problemet med att göra film av kultböcker...
Ja det är han tycker jag. För det första tycker jag att filmen är bra och för det andra så ser han så bra ut i den filmen han passar enligt mig i långt hår med. __________________________
Denna tråd har nu genomgått en stor förvandling. Runt 70-80 inlägg har raderats som innehållit en massa snack om allt annat än Antonio Banderas. teddybjörn_tjej har gång på gång manat er alla till att diskutera denna skådespelare, men ändå fortsätter ni prata om annat och kommer med påhopp efter påhopp. Visa respekt framöver och håll er till ämnet!
Jag kommer nu hålla bättre ordning på forumet och radera inlägg som jag anser meningslösa eller inte håller sig till ämnet. Förklaring på varför just ert inlägg tagits bort får ni inte.
Själv tycker jag Banderas gjort blandade insatser. Han är väldigt bra i Zorro men kör ibland med irriterande överspel som i t ex Dödligt möte. Han imponerade mest på mig som regissör till mästerverket Crazy in Alabama. __________________________
Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-06-28 15:18:39]
Jag tycker till skillnad från Wildpalm att Banderas gör ett rätt bra jobb i "Dödligt möte", tror bara att det känns som överspel i kontrast till Sylvester "Utstrålning Spånskiva" Stallone.. __________________________
Håller med kalles, Banderas är riktigt cool och tuff i dödligt möte. Dessutom en fråga till alla, är det bara jag som gillar Banderas typiska sketcher med händerna, tycker dem är för härliga tillsammans med hans minspel. __________________________
CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world."
Antagligen, men det kryllar ju inte av sydeuropeiska skådisar i den stora filmbranchen. Eller kan du dra några andra förrutom de stora som alla känner till så vore det snällt. __________________________