Jag tycker att Nicole Kidman är en väldigt överskattad skådespelerska. Hon är hyfsad i "Bangkok Hilton", men det finns många som skulle kunnat gjort den rollen bättre. __________________________
visste ni att den låt som hon och robbie williams gjort var första gången man hörde att hon kunde sjunga bra..det kom som en överraskning för alla.. __________________________
Hon är en bra skådespelare, gillar hennes massor med filmer, specielt i Molin Rouge, men även de filmerna som hon spelade tillsammans med Tom Cruise och massor med andra filmer. __________________________
hon var bättre förr...när hon kunde utrycka känslor bättre...genom åren har hennes ansikte blivit stelare.. undra varför? :O...va heter det nu igen börjar på BO o slutar på TOX __________________________
Jag tycker hon är suverän i The Others, filmen i sig är kanske inte det bästa jag sett, och därför tycker jag det är starkt av henne att bära upp en film där hon syns i bild 99,9% av tiden..
Kan inte komma på att hon har varit dålig i någon film som jag har sett, om någon kommer på nåt så skriv det. Dessutom är hon jävligt snygg. __________________________
Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you!
Nej den filmen har jag missat. Men jag tycker faktiskt att hon är en bra skådespelerska. Hon kan faktiskt göra sina roller otroligt bra. __________________________
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!