Forum » » Övrig diskussion » Det värsta bio besöket!   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Det värsta bio besöket! 2005-12-19 17:15:10
Manfred von Richthofen
Registrerad: 2005-10-15
Vilket har varit det bästa bio besöket ni någosin har varit med om? Det värst bio besöket jag har gått på är när en massa fyllon var där och skrek Hammarby under hela film!
__________________________

''If you can't sign the paper a have to kill you'' skönt Marlon Brando citat!
  2005-12-19 19:42:53
perjonzon
Registrerad: 2005-04-05
Sista StarWars filmen var lite jobbig.Hade en liten kille som hängde på under hela filmen.Han kunde inte ett ord engelska och han inte läsa texten utan satt med jämna mellanrum och frågade vad de sa.

Dark,Darkest,Darko
  2005-12-19 20:00:41
Raffset
Registrerad: 2005-06-17
det jag kommer ihåg var andra sagan om ringen filmen, ljudet var ashögt så min lillasyster satt å håll för öronen heeela tre timmar och bakom satt en gubbe som sov och snarkade ashögt.. han överröstade det ashöga ljudet..=)
annars var det rätt hemskt att se dogville. (pga filmen..) jag ville bara kräkas, springa därifrån och stänga av. men jag var för snål för att lämna bion.. haha..

Raff=P
  2005-12-20 00:48:28
carlstrom
Registrerad: 2005-03-03
Kan nästan skylla det på mig och mitt umgänge. Vi var på sagan om konungens återkomst (som tur för min del andra gången) och mitt i en tyst och fin scen släpper sig en äldre dam jättehögt. Så vi kunde inte sluta skratta, det gick verkligen inte. Men till slut la deg sig kanske något och som grädden på moset släpper sig givetvis en precis framför oss och då var det kört.

cstroMANIA
[Inlägget ändrat av carlstrom 2005-12-20 00:49:15]
  2005-12-20 01:09:32
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
carlstrom: Haha, det låter inget vidare.

Det värsta biobesöket var nog när jag var och såg "Första kärleken" då det satt en utvecklingstörd tjej alldeles bakom oss och kommenterade allt de sa i filmen och ställde en massa frågor om varför den gjorde si och den gjorde så.

2005-12-21 10:14:14
Värsta bio besöket?
Det var när jag skulle se legenden om zorro det var en jävla unge som skrek jag vill ha godis och så var det en annan idiot som hade en laserpekare som lekte med den och skjut på bio duken det var det värsta bio besöket!

2005-12-21 12:16:18
Wolfman
Registrerad: 2004-02-26
Mitt värsta var då jag och några kompisar skulle se American Sweethearts, eller var den nu heter. Min polare var skitless filmen och började ringa samtal och prata om hur dålig filmen var. Med sin otroligt ljudliga röst överröstade han allt och alla. Samtidigt började min andra kompisar fråga publiken om de ville ha popcorn. Riktigt pinsamt.

[Inlägget ändrat av Wolfman 2005-12-21 12:16:55]
  2005-12-21 14:50:34
carlstrom
Registrerad: 2005-03-03
Shining_pearl_: Hehe ne, helt plötsligt hade mästerverket förvandlats till en ironisk komedi, hehe.

cstroMANIA
[Inlägget ändrat av carlstrom 2005-12-21 14:50:44]
  2005-12-21 16:27:04
jeb
Registrerad: 2005-12-14
Wolfman: låter som något mina kompisar skulle göra.

jag har inte haft så farliga biobesök var nog en gång det satt några ungar bakom mig och en skrattade som en åsna i tid och otid!!

2005-12-21 18:37:21
no_one
Registrerad: 2005-06-06
Mitt värsta biobesök var premiären av The Ring 2 på Rigoletto. Först så va det jättesnackig i början av filmen o sen va det ett gäng me tjejer som skrek så extrem högt och vid minsta lilla! Men till sist så blev det bara löjligt och roligt när de höll på. Antar att man måste kunna ta sånt ibland Filmen var iaf bra

Blood is life
  2006-03-12 19:42:35
Registrerad: 2005-07-27
Bli inte sura för att en död människa vaknade av radioaktiv strålning.
Det var när jag och mian kompisar skulle se Fun with Dick and Jane.
Det är nästan som Carlstorms värsta biobesök.
Alla var konsentrerde på filmen ingen pratade tills den stora stunden innträfade en utlänning släppde en atombomb! Ingen skrattade alla kollade på filmen förutom jag och mina polare vi började att as garva till sist vände killen på sig och började att skälla på oss inne i biografe medans filmen rullade på.
Han skrek på oss i drygt 5 min. Till sist lyften en kile på arslet och hämtade väktare som släppade ut killen! Men när han kom ut skrattde jag och mina polare igen!

2006-03-12 21:04:29
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Haha den var bra Timoti, fast det var mest kul... Jag har upplevt ungefär samma saker, som att det har kastats godis på folk, laserpekare.. En gång var det hela tre laserprickar på duken då det var en hel skolkass där. Annars har det varit smågrejer jag stört mig på, att en 16 årig tjej började gråta när jag såg King Kong (ljudligt), jag blev så förbannad, jag menar så jäkla sorlig var den inte, en satans apa för guds skull.
Men det värsta var Texas Chainsaw Massacre som var DET värsta biobesöket, på ett bra sätt, förutom filmen så satt det ett gäng brudar längst fram som satt och hejade på Jessica Biel när hon sprang från Bryniarski, herregud, jag ville börja grina eller gå ut från biosalongen, men de verkade inte tycka det var ett dugg läskigt... Tjejer alltså.
__________________________

"I Learned a new word today"
"Atom-bomb" - Solens Rike
  2006-03-13 08:39:24
lill_saasta
Registrerad: 2005-11-17
mitt värsta biobesök var när ja va å såg sagan om konungens återkomst för på hela den rad jag satt på så satt det ett gäng med killar och tjejer som bara pratade, fnissade å lekte med mobilerna..ingen av dom tittade på filmen
snacka om att det förstörde hela filmen!!

__________________________

this isn't where I parked my car!
  2006-03-13 10:11:53
o_O
Registrerad: 2006-01-24
Haha, detta är ju skitskoj att läsa!

Mitt värsta biobesök var för några år sedan, jag och min lillkusin skulle se Harry Potter. Dålig biograf, tajta sittplatser och små stolar. Framför oss sitter två äldre och damen har värsta afrot. Det var stort och krulligt och jag såg absolut ingenting. Ville säga till henne att hon skulle ta på sig en mössa men vågade fan inte ^^
Men det blev värre. För de tog fram hundra äpplen och började äta dem - ljudligt!  Deras smaskande var olidligt! Hallå? Vem äter äpplen på en biograf?! o_O (fast dock har jag sett en kille som smugglade in en varmkorv och åt den, senapen bara rann   )

o_O
Something's wrong with you
  2006-03-13 18:04:17
jacka92
Registrerad: 2005-07-14
Hehe, har två stytckna... en gång så hacka filmen satt man bara såg halva bilden, så spela dom den så i ca 15 min, de va när ja såg "Fun with dick and Jane", för den som vill veta...
En annan gång så försvann bilden, vi börja protestera att vi ville ha pengarna till baka å massa grejjer, visserliggen ganska kul, men man ville ju se på filmen...
__________________________

Gud älaskar alla, dig med!
  2006-03-13 18:14:04
jacka92
Registrerad: 2005-07-14
joo, juste har en tredje, vi va på "Cops", satt på näst sista raden, allt var frid å fröjd, förutom att det satt sen utvecklingsstörd killa bakom oss, så  fort något var det minsta kul började han skratta hur högt som helst, å inte nog med det satt han å lutade sej fram, nästan i nacken på mej, han rapade å skrattade, å salivet bara for på oss , ingen vidare..
__________________________

Gud älaskar alla, dig med!
[Inlägget ändrat av jacka92 2006-03-13 18:14:51]

Hette cher_is_best förut
  2006-03-13 20:17:25
kalles
Registrerad: 2006-02-09
Turkzigenare har jag du aldrig träffat

Kalles

Hette cher_is_best förut
  2006-03-15 19:10:09
mkay marre
Registrerad: 2004-11-08
Första Harry Potter filmen när en mamma satt och läste texten högt för sin son...och Frostbiten när två lite halvpåverkade på öl killar satt och tjatade och sprang in och ut från salonge ett antal gånger.

it easy mkay...
  2006-03-15 19:16:14
Registrerad: 2005-07-27
Låter inget vidare hörru!

2006-03-15 19:18:54
mkay marre
Registrerad: 2004-11-08
nää ,jag hoppas jag inte behöver uppleva något liknande igen

it easy mkay...
  2006-03-15 19:26:52
Registrerad: 2005-07-27
Det hoppas alla att göra. Att man har betalat 60 spänn och så är det någon som stör!

2006-03-25 13:31:52
F_uckFace
Registrerad: 2006-02-18
på sagan om de två tornen tre unga tjejer satt brevid och en av dom tog upp sin telefon och börja prata i den hur högt som helst efter två minuter fick jag panik och skrek rakt ut och käften och lägg på telefonen.. hahah hon satt tyst resten av filmen och min kompis skämdes som f*n...
__________________________

Ohh what a lovely teaparty..
  2006-03-25 19:27:00
erratic
Registrerad: 2006-01-17
Såg king kong för andra gången och ville verkligen få samma njutning som första, men.. flera satt och lekte med mobiltelefoner så att nästan hela biografen lyste upp, Nästan alla sprang på toa, en av mina polare frågade mig hela tiden om han kunde gå på toa(han ville inte missa något bra, men jag tycker hela filmen är bra och jag hatar folk som går på toa under filmen) och den andra polaren kommenterade filmen ungefär var 15 minut... det va mitt värsta biobesök

www.emptystudios.tk
Check it out!
  2006-10-06 22:05:11
Registrerad: 2005-07-27
JAg såg Superman Returns med hela min klass, och det var ingen vidare. En fjortis började att grina när Lane och hennes son var i skeppet som skjönk. Man tänker i huvudet, tyst din jävel. Stålmannen räddar ungen och reporten.

Luke, i'm your father.
  2006-10-07 10:45:10
madeleine_g
Registrerad: 2005-01-18
Mitt värsta biobesök var när ett gäng med tjejer o killar satt o snackade väldigt högt. Det hela sluta med att hela biosalongen sa till dem o hålla käften..

//Madeleine
  2006-10-07 13:23:51
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Mitt värsta biobesök var när jag såg the Fog. Det hände väl inget speciellt i sig, men filmen var ju så jävla usel

Bojkotta regeringen!
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.