Jo när jag registrerade mig här hette jag först "Shining_pearl" men det gick inte att logga in så då registrerade jag om mig, och hette då Shining_pearl_, (vilket ni ser att jag heter nu.)Nu är det så att min "Shining_pearl" fungerar igen och jag undrar om jag kan byta användarnamn.. om allt kan föras över till den anda istället? Vet att man inte kan byta egentligen men jag tänkte eftersom jag har lösenord o så till det andra kontot..? Ha det bra! /Elin __________________________ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-11-21 12:17:59] |
Vid Zeus! du e inte klok ett namn är lika gott som ett annat...varför byta ? __________________________ [Inlägget ändrat av Zeb Macahan 2005-12-06 13:51:15] |
Skulle du vilja heta Zeb_Macahan_ kanske? va va va?? __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
va va va ? stammar du Raceai ? __________________________ |
Jag vill också byta namn! Jag måste ha varit drogpåverkad när jag registrerade mej som "DuskBringer"! Vafan är det för namn?? Det betyder ju inte ens något! Nä, jag vill heta "rainbow across the field of queers and faggots" __________________________ Life's short - live on the edge. |
Nä, jag vill heta "rainbow across the field of queers and faggots" Säker på att det inte är nu som du är drogpåverkad då? __________________________ /Mikael |