Mikael: Bara för att man varit med i filmer innan behöver man väl ändå inte vara bra eller? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Nej, men han är en mer erfaren skådespelare. Ju mer filmer man är med i, ju bättre lär man bli. De som rankas som världens bästa skådespelare har ju varit med i väldigt många filmer. Men visst behöver inte en som varit med i mer filmer vara bättre, men i det här fallet tycker jag att Radcliffe är en mer duktig skådespelare än Rupert och Emma. __________________________ /Mikael |
Mikael: Givetvis får du tycka som du vill. Samtidigt som jag förhoppningsvis får tycka att Rupert och Emma är bättre skådisar. Jag tycker däremot att Radcliffe passar i Harry Potter på annat sätt, men han kan inte agera så som jag hoppats att han kunde. Förövrigt, vad tycker du om Ben Affleck? Han har ju varit med i några filmer... men jag tycker då inte han är någe bra ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
"Förövrigt, vad tycker du om Ben Affleck? Han har ju varit med i några filmer... men jag tycker då inte han är någe bra" Nej, det var därför jag skrev "Men visst behöver inte en som varit med i mer filmer vara bättre". Men en skådespelare är nog bättre efter kanske sin 6 ![]() __________________________ /Mikael |
Mikael: Givetvis. I första filmen är de för det mesta lite undangömda, de syns inte lika mkt... Så visst, om man jämför med hans första film och hans senaste har han säkerligen förbättrats, men jag håller fortfarande kvar vid vad jag tycker ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Men vad tycker du Rupert och Emma gör bättre än Radcliffe? __________________________ /Mikael |
Liten fråga om 4: e filmen bara. Krum spelar ju för Bulgarien i Qudditch (helt fel stavat men ni fattar nog) men när Dumbledor presenterar skolan dom kommer ifrån (Krum å hans vänner) så säger han att dom kommer från norr. Norr om England ligger väl inte Bulgarien? Har ja missat nåt kanske så de är därför ja inte riktigt hänger med lr. __________________________ "People don't belong to people" [Inlägget ändrat av Hollow_Inside 2005-11-25 23:16:06] [Inlägget ändrat av Hollow_Inside 2005-11-25 23:16:50] |
Jag har för mig att skolan som Krum går på kommer ifrån Ryssland men att han är bulgar. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Jag tycker ni snackar för mycket..Daniel Radcliffe skrev till mig att han ska spela Harry Potter i den femte i email...tycker det är mesigt...de ska INTE byta skådisar..men han är lite tveksam över den sjätte...han ville verkligen spela in den femte,eftersom han tyckte boken var så bra!!(jag me) Vem här tyckte den fjärde var den bästa i hela världen??JAG!!! fan va söt han va när han lipa..(hehe)(Harry asså ![]() __________________________ |
Fjärde filmen är den bästa, helt klart! ![]() Även fast jag inte skrev det i mitt betyg på filmen, så tycker jag att det saknas mycket, som borde varit med. Men jag orkar inte räkna upp det... Har börjat läsa sjätte boken förresten. Den verkar bra. Men än så länge tycker jag fjärde är den bästa. Vet inte varför, är bara så. ![]() __________________________ Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! |
Jag måste bekänna en sak, egentligen tycker jag Harry Potter är den löjligaste boken/filmen/karaktären i världen, men antagligen tycker min barnsligare sida annorlunda, jag har alla böcker och alla filmer som hittils gjorts. Men då måste jag ändra min åsikt, det är lätt en av de bästa på senare tid. Och en sak till, de som påstår att Harry Potter är bättre än LoTR har nog inte läst böckerna, för jag tycker inte de kan jämföras. ![]() __________________________ "If any of you motherfuckers move, and i´ll execute every last motherfucking one of you!" |
Lepre: Jag har läst alla Harry Potter-böcker och LotR-trilogin, och dessutom sett alla filmer. Jag tycker det är lite märkligt att du skrev "att de inte kan jämföras".. alla tycker ju olika. Själv tycker jag att Harry Potter-böckerna är bättre än LotR, men att LotR-filmerna är bättre än Harry Potter-filmerna. __________________________ |
Jag har precis läst ut den sjätte boken, som förövrigt var väldigt bra.Jag är ett stort Harry Potter fan, och har varit sedan den första boken kom ut.Jag har ännu inte sett fyrans film, men att döma av dem som har skrivit här så verkar den vara väldigt bra. Jag tycker att de inte borde byta skådespelare, det blir bara tråkigt när man byter skådespelare på en av de gamla huvudkaraktärerna. __________________________ Mvh Christoffer [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-11-30 07:35:11] |
Mikael: Ja, men jag tycker det. För att ta ett litet exempel kan inte Radcliffe spela arg, som han ska så göra så många gånger i filmerna. Han spelade inte rädd så otroligt bra heller när jag såg den fjärde filmen. Vad jag vet så har de andra gjort någorludna bra insatser i humörsättet. För övrigt så undrar jag också varför man inte kan jämföra lotr och HP, Lepre? Själv har jag läst alla böcker och sett alla filmer. Tycker som Miss Ljung. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Är det förresten någon som vet vem som spelar karaktärerna George och Fred Weasley? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Är det förresten någon som vet vem som spelar karaktärerna George och Fred Weasley? Kolla in Imdb? __________________________ /Mikael |
Mikael: Möjligen en bra idé.... hur skulle jag komma på den? Jag vet för fan inte vad det är för sida? ![]() (Glömde tillägga TACK!) __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2005-11-29 12:17:56] |
Hm jag har inte läst böckerna än men jag kanske ska göra det då.. __________________________ |
Om dom byter skådespelare så kommer jag att sluta titta. __________________________ |
Shadowfax: Dom heter Oliver & James Phelps. __________________________ |
Jag måste rätta mig själv, för jag har kommit på att jag inte kan välja vilken av böckerna som är den bästa. Om de byter skådespelare kommer jag inte bli glad. ![]() __________________________ Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! |
Att de skulle bli för gamla för sina karaktärer och därför måste byta skådisar är verkligen ett ynkligt skäl.Finns ju många exempel där de spelar karaktärer som är yngre än sig själv. Ta t.ex. Mean Girls.Rachel McAdams ska spela 16-åring men är typ 26 i verkligheten __________________________ Dark,Darkest,Darko |
va? __________________________ Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! |
Det var ju bra att du har läst den sjunde boken.Du måste ha väldigt bra kontakter. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
hahahaha! Bra sagt perjonzon!![]() __________________________ Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! |
Film nummer 5 kommer ut 2007, med samma skådespelar uppsättning som innan. Nummer 6 har premiär under 2008. Harry Potter ÄGER ![]() ![]() __________________________ |
Harry Potter är överskattad. __________________________ |
Förvisso så håller jag med dig om filmerna Mr Blue, men inte om böckerna.De är ena mästerverk, enligt mig.Men de första filmerna har inte varit några mästerverk precis. Men eftersom betygen av de som har sett den här är ganska höga så ska jag nog gå och se den nya snart. Och ralle vem är silverprinsen?Jag vet inte ens om boken har släppts i England, och det betvivlar jag. __________________________ Mvh Christoffer |
Den sjunde boken har inte släppts. Den skulle släppas 2 år efter den sjätte boken, och det har bara gått ett halvt. Tror inte man lyckas skriva en bok på ett halvår. Om ralle överhuvudtaget vet vad som ska hända måste hon/han känna Rowling, eller någon som gör det? Förövrigt tror jag ralle skrev fel och menade den sjätte boken. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Harry Potter 1 är rätt så bra och 2:an är inte lika bra, jag kanske tycker den är dålig, sedan så vet jag inte om de andra är bra. Är inte Harry Potter egentligen för småungar? __________________________ |
modv: de är till alla åldersgrupper. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Det verkar så. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-11-30 20:21:41] |
Vart har du fått reda på att den är anpassad till småungar, då?Eller vem har sagt det? __________________________ Mvh Christoffer |
modv: det finns både barnböcker och vuxenböcker. Man brukar kalla det ungdomsböcker, men det är till alla åldersgrupper. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Hmm, är skådespelaren som spelar Hagrid död? Kommer inte ihåg vad han heter men han ska ha dött nu i år? __________________________ |
Han heter Robbie Coltrane, har han dött?Det hade jag inte en aning om. __________________________ Mvh Christoffer |
Robbie Coltrane lever. Du tänker att antaligen på Richard Harris som spela Dumbeldore i de två första filmerna __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Precis! det är gamle Dumbledore som gått och dött. synd, den nya är inte alls lika bra. __________________________ |
nej nej, klart jag vet att den gamla Dumbeldor har dött. jag hade hört att Robbie dött någonstans ifrån :/ __________________________ |
Ok! Filmen kanonbra men vad gäller skådespelarna så är daniel en överspelande sprätthök. Överdrivet minspel och verkar ständigt vettskrämd. Näh... tacka vet jag Emma Watson, en blivande storstjärna. Rupert är helt okay. Om det skulle bli nya skådisar i ngn framtida film så kan man ju hoppas att dom hittar en bättre Harry! ![]() __________________________ |