Lek med tanken att ni skrivit ett svettigt bra manus och får film kontrakt och ni själva får välja ut Regissör, ljud producent och en manlig och en kvinlig skådespelare. Vilka hade ni tagit? Själv hade jag tagit: Regissör: Stanley Kubrick Ljudproducent: Hans Zimmer Manlig: Denzel Washington Kvinlig: Kate Winslet __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Rolig tanke carlström.Det beror på vad jag skulle göra för film. En actionfilm t ex: Manlig:Jet Li/Vin Diesel Kvinnlig:Angelina Jolie Regissör:Hm...Quentin Tarantino Ljud producent:..??Ingen aning En gammal vanlig tråkig actionfilm. __________________________ Mvh Christoffer [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-11-01 17:59:08] |
Okey Ja det är ju klart förstås...min genre hade hamnat på krigsdrama, Vietnam kriget. ( kan jag tilläga) __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-11-01 18:07:28] |
Jag och en kompis har gjort en roll lista för karaktärerna i Grand Theft Auto San Andreas, jag kan återkomma med den när jag är klar. __________________________ Mvh Christoffer |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-07-31 15:33:34] |
Jag skulle ha valt Actionfilm. Med ovanlig kombination. Regi: Steven Spielberg. Manlig: Sam Neill (the good guy) Dustin Hoffman (the bad guy) Kvinnlig: Julia Roberts (med Sam) Jennifer Lopez (med Dustin) Producent: Matt Groeding. En lite ovanlig kombination men det skulle ha varit roligt att se hur filmen skulle vara! [Inlägget ändrat av Timoti 2005-11-01 20:02:33] |
Jag vill göra en till roll lista, är det okej? Regissör: Dennis Hopper Manlig:Snoop Doggy Doog Kvinnlig:Aaliyah Musik: Dr.Dre/Tupac En film om L.As ghetton,gäng och droger. __________________________ Mvh Christoffer [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-11-01 20:04:10] |
Regissör: Lasse Hallström Ljudproducent: ???? Manlig: Sean Penn Kvinlig: Gwyneth Paltrow __________________________ Dark,Darkest,Darko |
raderat [Inlägget ändrat av Replica 2006-07-31 21:00:01] |
Regissör: David Lynch Musik: Angelo Badalamenti Manlig huvudroll: Michael Douglas Kvinnlig huvudroll: Patricia Arquette Manlig biroll: Paul Walker Kvinnlig biroll: Kirsten Dunst Skulle påminna om Mulholland Drive och Lost Highway. __________________________ |
Regissör: Frank Darabont Musik: ? Manlig huvudroll: Sean Penn Kvinnlig huvudroll: Kate Winslet Manlig biroll: Tom Hanks Kvinnlig biroll: Nicole Kidman __________________________ |
Jag skulle ha valt Thriller. Regi: Robert Harmon Producent: Frank Darabont Manlig: Jack Nicholson Kvinnlig: Charlotte Rampling Manlig biroll: Roger Moore Kvinnlig biroll: Whoopi Goldberg __________________________ ''Welcome to my nightmer" |
Regissör: Tim Burton (Hans filmer är KONST!) Manlig: Christian Slater (C00ling;P) Kvinnlig: Winona Ryder (ÄLSKAR RYDER!!) Ljud: Danny Elfman (SÅKLART!!!) __________________________ Halloween Halloween 2 Halloween 4 Halloween 5 Halloween 6 Halloween: H20 Halloween: Resurecction |
Regissör: Edward Zwick Skådespelare: Tom Cruise/Anthony Hopkins Skådespelerska: Angelina Jolie/Mena Suvari Ljud: Hans Zimmer __________________________ |
Jag kör en svensk och en amerikansk film. Tyvärr är många av de bästa skådespelarna döda eller för gamla för att medverka i mina filmer, men här är några som jag skulle vilja ha med: Den svenska filmen: Regissör: Jan Troell Musik: Stefan Nilsson Manlig huvudroll: Rolf Lassgård Kvinnlig huvudroll: Ann Petrén Manlig biroll: Lennart Jähkel Kvinnlig biroll: Ebba Hultkvist Den amerikanska filmen: Regissör: Alan Parker Musik: Stefan Nilsson Manlig huvudroll: Sean Penn Kvinnlig huvudroll: Sally Field Manlig biroll: Robin Williams Kvinnlig biroll: Winona Ryder Båda skulle vara ett historiskt drama av något slag och skulle bli riktigt bra filmer. __________________________ |
Amerikansk film. En med spänning: REGI: Stephen King. Ljudproducent??? Manlig: Brad Pitt Kvinnlig: Nicole Kidman __________________________ |
Regissör: Tim Burton Ljudproducent: John Williams Manlig: Johnny Depp Kvinnlig: Hilary Swank Märklig blandning, men det hade säkert blivit bra __________________________ |
Regissör: Kalle Westlund Ljudproducent: Inte den blekaste? (Varför just ljudproducent?) Manlig: John Turturro eller Eugene Hütz Kvinnlig: Claire Forlani __________________________ Kalles |
Regi: Lloyd Kaufmann Effekter: Tom Savini Manlig Huvudroll: Bruce Campbell Kvinnlig Huvudroll: Deborah Van Valkenburgh eller Asia Argento.. En riktig "seriös" splatterskräck skulle detta bli, mycke spännande __________________________ |
Så länge jag skulle få Jackie chan/Jet Li elelr Arnold Schwarznegger/Sylvester Stalone som radarpar så skulle jag inte bry mig om vilken reggisör, hade hur som helst blivit en ruggigt rolig film att se tackvare skådisarna __________________________ |
En zombierulle... En seriös alltså Regi: Carlstrom? Manlig Huvudroll: Modv, lite zombie-skills. Kvinnlig huvudroll: Shadowfax, visar sig ligga bakom allt! Manlig Biroll: Wildpalm, dör på slutet, lyckas döda Shadowfax. Kvinnlig Biroll: Cooper, dör efter 10 minuter. Producent: Lepre, så det går rätt till. Ljudproducent: Replica får vissla genom hela filmen. Kaffe-assistent/Massör: Wildpalm, lite lätt arbete. Manus: Kalles Hehe tänk hur det skulle bli __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Haha du är ju helskön Lepre, kvinnlig biroll: cooper. HAHAHAHAHHAHAHAHA, hade säkert blivit en kanon rulle. __________________________ cstroMANIA |
Yeaaa! min första huvudroll! Lepre: c00per är en kille faktiskt. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-03-31 14:51:55] |
Hehe jag vet att han är en gosse, men det är den enda rollen han förtjänar, han ska vara glad att han får vara med i en sådan här Blockbuster. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Hahaha, jaha så jag får vissla igenom hela filmen __________________________ mad world... |
Ja, vi har inte råd med John Williams __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
En komedi film. I Shaun of the Dead stil. Manlig roll: Lepre. Kvinnlig roll: Shadowfax. Manlig biroll: Modv. Kvinnlig biroll: Shining_pearl_. Manlig biroll (igen): Kristoffer. Kvinnlig biroll (igen): Miss Ljung. Spolier från filmen. Alla sex mötts utanför en galleria i Arboga. Alla dem går in i gallerian för att söka skydd från zombierna, det har gått bra i ett par veckor men det visar sig att Modv alltid säger att Lepre är en alkolist! Shadowfax blir galen för att han säger det hela tiden, till slut hittar Shadowfax en brandyxa. Shadowfax överraskar Modv att de ska gö in i ett rum, Modv tittar bort, en sekunden är det ljust, och den andra är det mörkt för honom. Efter tre timmar undrar Shining_pearl_ vart Modv är, alla vet att han är borta, så Miss Ljung berättar det till Shining. Så Shining blir arg, hon springer för att släppa in alla zombierna, och det funkade! Lepre får reda på det, så han går in i vapen affären och skjuter Shining, men det har tid att stanna kvar. De måste springa iväg. Kristoffer ramlar och slår i huvudet. Miss Ljung vill titta till han, men Lepre säger att han är död. Men Ljung stannade kvar ändå, Shadow och Lepre sprang upp på taket och dem hittade en helikopter! Lepre frågade om Shadow kunnde flyga en helikopter, och det kunde hon. Slut! Så ni vet är det här bara på skoj. __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. |
Ha ha, den var bra! Ska försöka komma på nån egen "filmpunkts"film, hehe... __________________________ |
Ja de var skön.. Men zombiedelen var lite för overklig.. men bara den __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Haha, kul idé timoti. Jag vill också! Är fett uttråkad just nu. Manliga skådespelare: Robert Eriksson, Goliatbagge Kvinnliga: Hmmm finns ju inte sä jävla många att välja bland... shadowfax och shining_pearl får det väl bli en gång till... Öppningsscen: Kameran zoomar ut från en grön och vacker äng där vinden får gräset att bölja på ett måleriskt vis. Plötsligt får man syn på en ensam vandrare. Det är ingen annan än den beryktade insektssamlaren Goliatbagge som är ute efter att fånga den än mer beryktade skalbaggen goliatbaggen. Medan han går grubblar han över diverse matematiska formler samtidigt som han spejar efter presumtiva fångster. Det är då den fagra shadowfax kommer ridande på en ståtlig hingst i full karriär vrålandes att hon minsann har spänning mellan benen. Goliatbagge blir givetvis förnärmad över hennes fräckhet. Komma här och skrämma bort alla baggar! Han rotar i fickorna efter vapen och hittar en av sina femton miniräknare som han alltid bär med sej. Med glädje noterar han att det är den som har dåligt batteri och en ful kaffefläck på displayen. - Den kan jag undvara, myser han och slungar ett välriktat kast mot shadowfax, som faller av sadeln död som en skata. Robert Eriksson, inkvisitören, kommer då gående från ingenstans, - Aha, jag ser att du har tagit kål på en häxa! Bra gjort! säger han och klappar om Goliatbagge. - Låtom oss nu rikta en bedjan till vår Fader och tacka för den försyn genom vilken han hjälpt oss att ta död på detta Satans vidunder! fortsätter Robert och knäfaller med händerna knäppta. Inkvisitörens fruga shinging_pearl kommer då gående med en svampkorg i famnen. (varför i helvete hon letar efter svamp på en äng där det bara finns gräs kan man ju låta vara osagt). Hon får syn på Robert som oturligt nog knäfallit precis framför Goliatbagge och från shining_pearls vinkel tycks det som om inkvisitören har sitt huvud precis vid insektsamlarens genialiteter. Missförståndet är ett faktum. - Ditt vänsterprasslande fanskap! skriker hon med gäll röst och plockar upp en bazooka med vilken hon spränger sin forna gemål i småbitar. Hmm... hur fan ska jag runda av? Goliatbagge och shining går att var sitt håll och sedan levde dom lyckliga i alla sina dagar? Så får det bli... __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
DuskBringer: Hahaha, vilken skön avrundning på dagen. Tack för det! (även om jag aldrig skulle låta någon kaffefläck besudla mina dyrgripar). __________________________ |
Manlig huvudroll: carlstorm. Kvinnlig huvudroll: teddybjorn_tjej. Manlig bi: Robert_Eriksson. Kvinnlig bi: KatrinaL Mentalsjukhuset i Flemmingsberg, carlstorm kommer i parkeringen med sin Ferrari Testarossa. Han kliver ut ur bilen, och teddybjorn_tjej kommer gående till carlstorm. Kom så ska vi se till de mentaltsjuka, sa teddybjorn_tjej. Visst svarade carlstorm. 5 minuter senare. Vem är det där, frågade carlstorm. Ja det är KatrinaL hon kom in för 7 minuter sedan, svarde teddybjorn_tjej. Vad lider hon av, frågade carlstorm. Ja är hon lider av Paranoid schizofren, hon tror att hon är Jason Vorrhees, sa teddybjorn_tjej. Robert_Eriksson kommer in som Neo och pepprar ner alla i rummet! Med M-60 i båda händerna! Vad, nu då, tänkte carlstorm för sig själv. Nu räcker det Robert, skrek teddybjorn_tjej! Jag tycker att vi ska ge han lavemang, sa carlstorm. Robert fick sin lavemang några minuter senare. Vad hände med KatrinaL? Jo, hon dog av en överdos med kokain, för att hon trodde att hon var odödlig! Snipp, snapp, slut så var sagan slut! __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. [Inlägget ändrat av Timoti 2006-07-13 17:39:17] [Inlägget ändrat av Timoti 2006-07-13 18:31:49] |
Haha, den var klockren Duskbringer.. Någonsin funderat på ett författarskap? Din med timoti. __________________________ "The truth is out here" X-Fils [Inlägget ändrat av Lepre 2006-07-13 18:16:48] |
Tycker att den Duskbringer skrev var mycket bättre __________________________ Lordi rock the hell out of you |
"Diegos Kaffemaskin - En film om mer än bara vänskap" Manliga karaktärer Diego - Wildpalm Peking - Kristoffer Enrik - Carlstrom Stisse - Modv0074 ... Diego:: "Nedrans! Jag slog mitt huvud i hyllkanten.." Peking: "Men Diego. Du måste vara försiktig när du ska installera kaffebryggaren, minns att den är dyr. "Kaffekokarnas Ferrari" som de sa i affären." Peking: "Tig Peking. Jag blir så arg när du jämt ska kommentera vad jag gör. Jämt, jämt. Jag blir dessutom väldigt arg när topplocket hela tiden faller av. Kan du inte.. Kan du inte gå och göra något annat så jag får lugn här." Peking knycker på huvudet och plutar med läpparna. Peking: "Jaså! Vi ska vara sådana idag, ja då kan ju jag låta dig arbeta i fred!" Peking försvinner ut i vardagsrummet. Diego: "Jäkla bög.." Säger han tyst för sig själv. "Bang! Bang!" hörs från ytterdörren. In stormar Enrik med sin famn full av röda rosor. Enrik: "Var är mina älsklings-moderatorer? Säger han med sina gälla röst." Peking: "Åh Ja! Skynda dig hit Diego, det är Enrik som kommer med vackra rosor åt oss!" Diego: "Nedrans bögar." mumlar han för sig själv och fortsätter arbeta. Enrik: "Kommer han inte" säger Enrik med besviken röst. Men plötsligt skiner han upp. "Nåja, hehe, du är i alla fall här min rara gosse." Peking: "Åh ja, inte vill jag missa en stund av ditt trevliga besök" säger han glatt. Diego: "Prata som folk!" hörs Diego från köket där han fortfarande sliter med kaffe-maskinen, arg och stressad. Peking: "Ignorera honom Enrik, han håller på att installera den nya kaffemaskinen, det är en "Classic 2000" säger Peking vitt och brett. Enrik: Nåja, det vet jag ändå inte vad det är. Säger han och tittar ner i marken. Avundsjukan brinner i hans ögon. Peking: "Det är det BÄSTA på marknaden nu. Det B-Ä-S-T-A! Säger han högt och ännu mer skrytsamt. Enrik: "Men din jävla skrytmåns, ska du ha blommorna?" Skriker Enrik och kastar dem i Pekings ansikte. Inne i köket dampar Diego loss och lyfter upp kaffemaskinen. Han går mot balkongen genom vardagsrummet, där de två andra homosexuella glor på honom med öppna munnar och uppspärrade ögon. Peking: "Älskling? V-vad.. Vad gör du för något!? Säger han förtvivlat. Diego: "Käft! Den här skiten till kaffebryggare går inte att få ihop! Fel delar, tysk manual och inte nog med det! Den driver mig till VANSINNE!!! Diego drar iväg den från vardagsrummet ut igenom fönstret och den landar på balkongen. Diego: "DÖ!!" skriker han och lyfter upp den ännu en gång, varefter han kastar ner den från Balkongen. Ner i skallen på den ovetande straighten Stisse. Stisse dör på fläcken, men han hinner yttra ett par ord. Stisse: "Men... M-men jag é Gay.." och han dog. Diego: "Fy tjyvingen! Jag tror jag dödade vår bästa granne Stisse. Fan.." Säger Diego med gråten i halsen. Peking som gått in i köket för att kolla manualen (ovetandes om att Stisse dött) kommer tillbaks in till vardagsrummet. Peking: "Men Diego! Titta här, det finns en svensk del i manualen, och här står det att man INTE behöver montera ihop kaffemaskinen, delarna som medföljde var bara extra delar." Diego står helt stilla och bara stirrar ner på marken där Stisse ligger död. Han vänder sig blixtsnabbt om och stirrar på Peking med röda ögon. Peking ryggar till och Enrik börjar gråta. Enrik: "Åhh Stisse-stoj, vi som alltid brukade ha jätte skoj.." brölar han bakom sina händer som han håller för ansiktet. Diego: "AAAAAAH!" skriker han högt. Diego springer igenom vardagsrummet in till sovrummet. Där drar han ut den översta lådan i en byrå och plockar fram en Colt Magnum. Han kutar tillbaks in till vardagsrummet och skjuter Enrik i bröstet så rostorna splittras och flyger åt alla håll. Han faller till marken och han rosslar till dör. Peking: "Nej Diego Nej!! Skriker han högt och håller händerna framför sig. Diego riktar Colten mot Peking och blåser av. Peking faller död till marken. Diego rör sig mot hallen, sparkar upp dörren och kutar ned för trapporna. Han går in på konsum, har ner ett par kunder samt en hund, sedan tar han sitt liv. Fortsättning följer.. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
Hahaha! Fan vad, rolig den var Lerpe, särskildt det där med Stisse! __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. |
Manlig huvudroll: Lepre som Karl Bjurman. Kvinnlig huvudroll: Miss Ljung som Susanne Bjurman. Manlig bi: Timoti som James Wollter. Kvinnlig bi: Levish_ som Annika Wollter. En vanlig dag som Svenssons! Karl: Susanne var i helvete är mina tofflor!? Susanne: Men Karl du ska väl inte läsa Aftonbladet nu? Karl: Men, jag vill läsa Aftonbladet! Susanne: Men, ja vill ha fotmassage! James och Annika klampar rätt igenom dörren. Karl: Åh, vad fint ännu ett helvetes par! Annika: Din, jävla mygglare! Karl: Vad fan har jag gjort nu då? Annika: Jag har sett att du har rivit ner min och James, Soviet Unionen flagga. Vi är ju kommunister! James: Håll käften Annika, jag är inte en kommunist! Du minns väl att jag hatar kommunister. Annika vänder sig om och ger James en örfil. Karl: Haha! Fan vad förnedrande det är att bli slagen av sin tjej! James: Ja det är det. Susanne: Me..... Karl: Kan du inte vara tyst för engångs skull! James: Jag går nu, jag tänker skriva ut en skillsmässa. Annika: Men för in i helvete. Måste du alltid göra så! James: Vad? Annika: Hota mig! Annika vänder sig om och börjar att gråta. James: Du Karl. Karl: Ja? James: Vi går och tar en öl. Karl: Visst varför inte. När James och Karl har gått tröstar Susanne, Annika. Genom att ge tillbaka Soviet Unionens flagga. Så ni vet hade jag inga sjuka ideér till manuset. Men i del två kommer det att vara flera personer, och lite sjukare (om jag har sjuka ideér förstås)! __________________________ 1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds. [Inlägget ändrat av Timoti 2006-07-13 20:00:30] |
Svenne och Viking - En film med brutala mord Svenne: Replica. Viking: c00per_91. Ostbåge: Modv0074. Lavemang: sweet_jenny. Ange: Shadowfax. Gonorré: carlstorm. En Volvo stannar utanför ett hus, mannen/kvinnan går ut från bilen. Han/hon knackar på en dörr, Gonorré öppnar dörren han hinner inte ens att blincka innan han blir skjuten i huvet med en Ljuddämpad Colt. Nästa dag. Polisen har kommit till platsen. Svenne kommer gående till huset där Gonorré blev mördad. Viking: Du är sen igen, du är alltid sen! Svenne: Tyst, kvinna! Jag är bara trettio sekunder sen. Viking mumlar för sig själv att han inte är en kvinna. Svenne: Vad har vi här? Ange: Ja, han har blivit skjuten i huvudet, och blivit omskuren. Svenne: Skämtar, du? Det ser ut som att en kvinna har utfört mordet. Efter fem timmar har liket blivit bortfört. Viking går sist från platsen, han tänker på vem som hade mördat Gonorré. Jag har han i sikte, tänker mördaren. Mördaren trycker av, kulan går in högra örat och genom vänstra örat. Viking kollapsar på gatan. Efter att Ostbåge och Lavemang hade hånglat, så går de hem till Lavemang. Lavemang: Fan jag tappade min ring, och den har rullat ut på gatan! Ostbåge: Jag kan fixa! Ostbågr kutar ut på gatan utan att se sig för. En lastbil kommer mot honom i 340 km/tim, och kör på Ostbåge, han flyger rätt in i en busskur som är gjort av glas. Lavemang kutar från platsen men lastbilchaffisen skjuter ner henne med en AK-47. Svenne går in i sitt hus men när han sätter på TV så flyger huset i luften! Vem var mördaren? Jo det var Ange! Hoppas bara att ni inte tar illa up. __________________________ Jag hatar miljöpartiet! [Inlägget ändrat av Timoti 2006-07-20 22:54:11] [Inlägget ändrat av Timoti 2006-07-20 22:55:19] |
DuskBringer, du är bara för rolig. "Låtom oss nu rikta en bedjan till vår Fader och tacka för den försyn genom vilken han hjälpt oss att ta död på detta Satans vidunder! fortsätter Robert och knäfaller med händerna knäppta." Visste att du inte låta bli att nämna nåt sånt Nu ska jag sätta mig o knåpa ihop en film om coola grabbar med hängbrallor och tatueringar med "motherfucker" på. __________________________ |
Varför vet ni så mycket om mig? Förresten, klockrena manus ! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-21 10:04:33] |