Eftersom jag inte fann något lämpligt ställe att påpeka detta på skapade jag en ny tråd. En gång var jag inloggad och höll på att skriva ett inlägg i forumet. När jag sedan tryckte på "skicka" stod det uppe i hörnet att jag inte var inloggad! Jag försökte logga in igen, men det gick inte. När jag kollade på onlinelistan var geka inloggad på startsidan! Detta har upprepats några gånger, och nyss hände det igen när jag tryckte på "skicka". Denna gång var jag också inloggad, men höll fortfarande på att skriva ett inlägg i forumet!? Jag skulle gärna vilja veta varför det blir så! __________________________ |
Jå. Det har nog hänt för mig också. Det var ju väl när sidan var nere. Det stod ju att sidan skulle ligga ner vid de där klockslagen men du kanske inte var här då det var så. __________________________ |
Har det varit det idag? Det hände för mig just innan jag skrev första inlägget i den här tråden. Och det har hänt tidigare också, vilket jag redan har sagt. Det är inte så att jag loggades ut... eller jag loggades typ ut, men geka var kvar i online så jag kunde inte logga in igen, för mitt användarnamn var redan inloggat, men jag kunde inte "styra" det, eller vad man säger ...? Ja i vilket fal som helst så är det mysko. __________________________ |
Det har inte varit idag. Det var nog för nån vecka sedan. __________________________ |
Alltså är det inte det som det beror på. __________________________ |