Jag undrar om någon kan hjälpa mig att lösa en svår nöt. Det är så att jag har sett Kill Bill och det jag fastnade mest för var den musiken som spelades när Uma Thurman mötte Lucy Liu ute på en trädgård i snön. Den är väldigt Flamenco-inspirerad och den svänger härligt. Jag har kollat upp en hel del sajter som har just med filmmusik att göra, vanliga som ovanliga men jag kan inte finna den information som leder till just den specifika låt som utspelas just i den striden. Finns det någon tapper själ som kan hjälpa mig att lösa denna huvudbry? MVH: Sendro |
Hej! Jag vet inte om du redan kollat på http://www.imdb.com/title/tt0266697/soundtrack ? Jag skulle förvåna mig om den inte finns med där. Dock kan jag tyvärr inte uttala mig om vilken av dessa det är. Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Tack så mycket Kristoffer för din hjälp. Men tyvärr så gav den sidan på www.imdb.com inte så mycket som jag hade hoppats på. Men jag tackar för din hjälp för det är tanken som räknas. Och tack för en suverän sajt. |
Här kommer din räddning Låten du letar efter är följande: Santa Esmeralda - Don´t let me be misunderstood |
Tusen, tusen och åter tusen tack! |
Riktigt bra låt. |
Meiko kaji - The flower of change, grymt bra =) __________________________ |