Är det en film eller? Såg att den fanns med i filmdatabasen... __________________________ /Mikael |
en miniserie trodde jag det var, med tanke på hur många delar den innehåller. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Det är en miniserie som innehåller åtta delar. __________________________ |
Ja, men varför är den med i filmdatabasen om det är en miniserie? __________________________ /Mikael |
Det vet vi inte. Hehe. Du får vänta tills en snäll moderator kommer hit o förklarar allt __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Det är bra att den är tillagd! Annars är det ju ingen mening att se den __________________________ |
Hej Mikael! På denna länk har jag försökt förklara vad som gäller. Det finns undantag men det är få. http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=17777&Page=1#17784 Mvh Markus __________________________ |
Mmm.-- det är rätt bra att den är med, så man kan betygssätta den. Är det förresten en vänlig själ här som kan berätta vad som hände i söndags? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadowfax, kolla in här: http://tv4.se/visa/?ID=410826 __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Tack så mycket tessan! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Det var så lite så. __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Kan ni inte ta bort wallstens betygsättning av Medicinmannen? Om han bara sett ett avsnitt ännu så tycker jag inte att han redan ska betygsätta den... __________________________ /Mikael |
Du har helt rätt, Mikael. Själv kan jag inte radera betygsättningar men förhoppningsvis raderar Kristoffer betyget så fort han ser detta inlägg. Såna här problem kan uppstå, tyvärr. Mvh Markus __________________________ |
Betyget är nu borttaget. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |