Som rubriken lyder... Varför går det så himla segt att surfa runt på Filmpunkten? __________________________ /Mikael |
Hejsan Mikael, Det stämmer. Kvällstid kan Filmpunkten ha en lång svarstid. Hela veckan har jag arbetat med ett databasbyte som kommer ske om någon vecka. Filmpunkten kör för närvarande i plattformen MySQL, men kommer byta till SQL Server som är stabilare att köra. I nästa vecka kommer Filmpunkten att ligga nere för ett uppehåll för överföring av data från den ena plattformen till den andra. Jag ska försöka att placera nertiden (som beräknas vara några timmar) på en udda tidpunkt. Mer info kommer senare. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
När är den här "udda" tidpunkten? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Skulle tippa på att överföringen sker sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Kommer kolla upp när det är minst aktivitet. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |