Det händer väldigt ofta att det fattas filmer på den listan, idag fattas "Flickan på bron" i SVT 2 klockan 22:30. __________________________ /Mikael |
Dålig stil att i alla fall inte ens Moderatorer eller Admins kan svara på detta. __________________________ /Mikael |
Hejsan, Ber om ursäkt för att TV-listan haft vissa luckor. Det är jag som har 100% ansvar för det. Från och med imorgon kommer de vara kompletta! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Kanon! __________________________ /Mikael |
Great! Idag gick tillexempel "Firestarter: Rekindled" på 5:an och jag hade missat den om jag inte för en gångsskull hade läst tidningen. __________________________ |
Nu var det fel ikväll igen..det ska vara Beck - money man, det stod Beck - monstret.. __________________________ // Jenny |
Nu var det fel ikväll igen..det ska vara Beck - money man, det stod Beck - monstret.. Japp, och det är väldigt ofta det fattas filmer. __________________________ /Mikael |
Ja, för några veckor sedan så missade jag "Besökarna" för att jag förlitade mig på att filmpunktens "filmschema" var korrekt. Det var tråkigt, men jag antar att man får börja kolla på någon annan sida, ex. kanalerna själva.. Kristoffer kanske inte har tid att göra det korrekt alla gånger (eller vem det nu är som fixar med det)... __________________________ |
Hejsan allihopa! Jag medger att jag ibland gor fel. Dessvarre hander det ibland att TV-kanalerna anger felaktiga uppgifter och ibland andrar de tidpunkt i elfte timmen. Jag ska forsoka forbattra mig och standigt checka sa att de inte gjort nagra sena forandringar och dubbelkolla sa att jag sjalv gor korrekt. Tack for att ni ger kritik. Det ar genom det som jag kan utveckla sajten och gora den battre! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Nu står det att "Miraklet i New York" gick idag på TV4, men det stämmer inte. __________________________ /Mikael |
Idag tycks det ha blivit ett misstag eftersom att SVT2 inte visar "Ursäkta, vad är klockan?" ikväll kl 19.55. Däremot visas en kortfilm som heter "Ursäkta, har du klocka?" kl 19.15 på SVT2. Jag har full förståelse för att det inte är lätt att hålla efter och uppdatera vilka filmer som visas varje dag. Anledningen att jag ens nämner detta är för att kanske kunna förhindra att någon som planerat att se nämnda långfilm ikväll blir besviken. __________________________ |