Akta er för Sandrews biografen i Borlänge, salongen rymde cirka 25 personen, duken kändes som en storbilds-TV, en stor högtalare längst fram och alldeles för låg volym. Eco [Inlägget ändrat av eco 2003-12-18 11:28:23] |
aha.. hehe. ska jag anteckna nånstans.. ----------------------------------- Yeah, he's sooooo bad - And I like it!! |
Bra, och gå inte dit! Eco |
Hej, Har ni inga fler biografer i Borlänge än Sandrews? Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Nej, och som tur är bor jag inte där, utan i Falun där vi har en Svenska Bio (typ SF) biograf, som är något bättre. Eco |
Förmodligen har du hamnat i den sämsta salongen? Jag tittade på Sandrews hemsida. Salong 1: 165 platser Salong 2: 76 platser Salong 3: 47 platser Salong 4: 21 platser Men är det ingen bra bild och dåligt ljud så är det ju ingen tröst. Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Anatgligen, men å andra sidan har jag varit i mindre salonger som har varit bättre. Eco |
Sen kan det ju vara så att jag var så himla besviken att de nästan(med betoning på nästan) förstörde min filmupplevelse med sin dpliga salong, tur att filmen jag såg (Once upon a time in Mexico) var så pass bra som den var. Eco |
Det är nog bättre ljud på filmmuseumet här i stan. Kan nog klämmas in 30 pers där. Hälsningar, Victor Malm, Moderator |