hej alla vet nån vad låten i Closer heter,den filmen med Jude Law och Julia Roberts ni vet? snälla hjälp mej __________________________ |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-09-04 16:22:50] |
Det måste vara underbara "The blower's daughter" du menar, av Damien Rice. Fantastisk! __________________________ |
eller Cold Water me damien rice? den e väll oxå med? jag tror den heter Cold Water i alla fall. den med piano som dyker upp lite då och då! __________________________ No man. I'm Pretty Fucking Far From Ok! |
Social: Jag tror att du tänker på Blower's daughter. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Nej det stämmer, de spelar introt till cold water ett par gånger, jag blev less alltså, kunde de inte ha spelat hela?! Fantastisk låt. __________________________ Recensent, movienet.nu |
Cannonball är annars Damiens överlägset bästa låt! __________________________ |
nja. tycker alla e bra men Amie eller The Professor tycker jag e bäst! __________________________ No man. I'm Pretty Fucking Far From Ok! |
1. Cannonball 2. Amie 3. The blowers daughter 4. Volcanos tycker jag. Måste ta upp skiten igen alltså, han e så bra. Vet någon om han kommer med något nytt? __________________________ Recensent, movienet.nu |
Såg reklam för hans nya skiva när jag var i England för drygt en vecka sen, skivan heter "9" eller nåt sånt. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |