nightmare before christmas vinner helt överlägset.. den är helt underbar __________________________ |
1. Edward Scissorhands 2. The Nightmare Before Christmas 3. Vincent (en kortfilm) 4. Big Fish Jag har inte sett Corpse Bride än och den är säkert skitbra! __________________________ -Elle- |
Det är dock inte Tim Burton som regisserat Nightmare Before Christmas. __________________________ |
inte?.. men det brukar ju vara den filmern som förknippas med tim burton... __________________________ |
Tim Burton har skrivit manus och därav så förknippas den med honom. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2005-12-19 11:33:20] |
okej, kollade upp det sen och självklart hade du rätt.... det är bara jag som är rörig... =) ser dock den filmern som en tim burton film __________________________ |
1. Vincent 2. Kalle och chokladfabriken __________________________ |
Det måste va The Nightmare Before Christmas och Edward Scissorhands (: __________________________ |
Sleepy hollow(inga kommentarer). __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
Scissorhands och Ed Wood får mina röster.. __________________________ Kalles |
1 Mars attacks 2 Beetlejuice 3 Edward Scissorhands 4 Sleepy Hollow 5 The nightmare before christmas 6 Kalle & Chokladfabriken 7 Corpes bride 8 Batman __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
1. Corpse bride / Big Fish 3. Edward scissorhand Corpse bride och big fish är båda så klockrena filmer så det är svårt att sätta någon först __________________________ |