Forum » » Skådespelare » Persbrandt   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd. [1] 2 3 >        Persbrandt 2005-06-08 14:51:20
Heej!

Vill bara säga att Persbrandt är nog den finaste som finns.
Isblå ögon, sexig röst. Normal byggd (möskelös).
Håret gör mycket på en kille tycker jag.
Trevlig är han också

[Inlägget ändrat av Soffe_Gunvald 2005-06-11 13:21:22]
  2005-06-10 16:49:52
tinytom
Registrerad: 2004-04-22
Jag tycker Persbrandt är rena skämtet som skådespelare.Han säger replikerna likt en robot och är stel och saknar helt utstrålning.

2005-06-10 19:10:36
Registrerad: 2004-12-09
Jag tycker att Mikael Persbrandt är en riktigt duktig skådespelare. Bäst är han nog som Gunvald Larsson i Beck-filmerna.

2005-06-10 21:18:14
Hej!

Nä, han är absolut inte rena skämtet. Jag tycker han lever i sina roller.
Jag tycker att han är skit bra i Beck-filmera som Gunvlad. Men dom andra filmerna han har gjort & håller på att göra är han fantastiskt bra i också.
Han skall spela olika roller. Han spelar bra i allt. Vare sig han är förälder, polis, rånar, tönt  m.m.
Han kan spela allt. Han har sådan inlevelse.
Sen har han allt annat:
Rösten, ögonen, charmen, kroppen m..m

Han är otrolig

2005-06-11 11:37:21
Registrerad: 2004-12-09
Jag tycker att Mikael Persbrandt är klart bäst då han får spela hård och tuff, så som tönt tror jag inte att han gör sig så bra. Har han någonsin spelat det?

2005-06-11 12:13:49
Registrerad: 2004-04-04
Håller med Robert_Eriksson. Han ska vara tuff och cool. Har visserligen inte sett några andra filmer än Beck med honom. Men svenska filmer är ju bara såå dåliga (bara Beck är bra), så han lyckas inte fånga mitt intresse annars. Men han är lätt den bästa svenska skådespelaren.

2005-06-11 13:09:20
The_Dude
Registrerad: 2004-02-21
Tror inte det finns fler svenska skådespelare som kan leverera halvtöntiga repliker med pondus som Persbrandt kan. Hade det varit någon annan hade man garvat ihjäl sig...

Shadowfax: Menar du verkligen alvar när du säger att det inte finns några andra bra svenska filmer än Beck? Dessutom verkar du bara referera till de senaste med Haber som Beck. Tror det är rätt många som skulle hålla med i påståendet att de Beck filmer som har Gösta Ekman i huvudrollen...

Well, you know, the Dude abides.
  2005-06-11 13:20:14
Registrerad: 2005-06-07
Mm, visst är han bra när han spelar tuff, men jag tycker att det även ger en helt annan bild av honom när han spelar familje far, eller tönt. Mmm, eller tönt kan man kanske inte säga att han spelar, men han är inte tuff i den nya filmen han håller på att spela in just nu: Bang Bang Orangutang.

Det finns hur mycket bra svenska filmern som hälst.
Vi har skit go humor. Inte bara vissa tråkiga filmer som americanerna har gjort med världens tråkigaste humor. Det skall vara äkta humor.

Ha det gôtt.

2005-06-11 13:21:00
Registrerad: 2004-04-04
The_Dude: Jag menar faktiskt på sätt och vis allvar. Visst kan det hända att det finns några bra svenska filmer. Men tyvärr har jag redan en inställning till vad jag tycker om svenskt så det blir oftast så jag tycker då. Men som sagt, det finns vissa.

Angående Beck, jag har bara sett de med Haber som Beck, har visserligen sett en film med Gösta Ekman, men jag har inte för mig att jag tyckte om den? Jag tittar bara på Beck för Persbrant, annars hade jag verkligen inte sett den. Han är en upphöjning. Vilket betyder att filmerna är bra utan honom, men inte tillräckligt. Och därmed får du svar på det med Gösta Ekman med.

2005-06-11 15:14:10
tie-fighter
Registrerad: 2005-02-16
imo så är Persbrandt en ganska stel och oflexibel skådespelare. Han håller sig oftast till samma genre och gör inte speciellt bra ifrån sig. Han borde vidga sina vyer lite =)

"One Shot"
  2005-06-11 16:42:06
Registrerad: 2004-04-04
Han känner kanske sina begränsningar

2005-06-12 10:10:25
Registrerad: 2005-06-07
Säg vad ni vill, men jag tycker att han gör skit bra ifrån sig. Han är fantastisk, men man har ju olika smaker.
Jag tycker att han kan spela varenda roll han får med en slagt magi
Han når alltid fram till publiken också.
Skall se "som man bäddar" nu i veckan. Så det skall bli roligt.

Men som sagt alla har ju olika smak, vissa sämre än andra (nä, skoja bara, men i vissa fall stämmer det)

2005-06-13 00:40:21
Registrerad: 2004-12-09
Mikael Persbrandt är jättebra i "som man bäddar", även om filmen är lite sådär.

2005-06-13 10:32:55
Registrerad: 2004-12-09
Mikael Persbrandt är en av de bästa skådespelare som finns. Håller med er om att han är som bäst när han spelar hård och tuff. Bäst är han i Beck-filmerna, (längtar tills de nya kommer.) Tycker även han är bra i "Under ytan", "Som man bäddar" och "Dag och natt".

2005-06-13 17:13:44
Hej!

Tack för att det äntligen är någon som håller med mig om Persbrandt. Han är helt fantastisk.
Dom nya beck-filmerna kommer ut 2007

2005-06-14 21:29:02
Registrerad: 2004-12-09
När har "Bang Bang Orangutang" premiär på bio? Den vill jag se!

2005-06-15 09:18:26
Den går på bio i höst.
Den är skit bra.
Men han skall spela in en 3 film med regissören Simon Staho. Den heter "Black jack pussycat".
Undra om den är lika bra som dom två första filmerna:
Dag & Natt & Bang Bang Oranutang.

Ja, vi får se. Bang Bang Orangutang, verkar skit rolig. Vad jag har sett i alla fall.

2005-06-21 00:00:36
Manda_
Registrerad: 2004-07-10
Mikael Persbrandt är verklligen toppenbra Är det någon som var värd Bergmanstipendiet så var det honom ! Blev väldigt besviken när "Dag & Natt" inte fick medverka i årets Guldbaggeutdelning "-Den är inte tillräckligt svensk" nänä , men det var tydligen "The queen of shebas pearl" . Tillbaka till just samtalsämnet ; Persbrandt . Han är en av de bästa skådespelarna enligt min mening . Som Gunvald , satan och hans moster , som familjefar , hårding , han är bra i nästan allt ! Men , det finns ett undantag ; Gryningsland . Den filmen är en av d sämsta jag någonsin sett !

Kort sagt ; jag tycker att Persbrandt är lysande å är en av de människor som jag ser upp till !

Manda_
  2005-06-21 00:40:00
Sir
Registrerad: 2004-12-05
Efter Dag och natt är det omöjligt att kalla Persbrandt för en robotliknande skådespelare!

Kärlek är förnuft, förälskelse är psykos.
  2005-06-21 18:55:34
Filmvetaren
Registrerad: 2005-06-21
Persbrandt är en mycket bra skådespelare och brilliant iskall i Beckfilmerna.

2005-07-03 17:42:17
Registrerad: 2005-06-07
Han är helt änkelt grym.
Lyssnar på "Lars & Lena"! Han är ju Lars & gör reklam för adressändring.
Han skall ha en personlig tränare för att komma i form till Beck-filmerna. Inte för att det behövs men han som skall träna honom är världsmästaren i brottning, Martin Lidberg.
Så nu får man hoppas att Micke visar överkroppen i någon Beck-film.

Nu till hösten kommer "Flyt" ut. (enligt en källa)
Antagligen kommer även "Medecinmannen" ut i höst, omd et inte blir förseningar.

Just nu är han han i Brasilien, men han har kanske kommit hem nu. Han & Zlatan var där nere för att göra reklam-filmer för FN-organet Unicef.
Stor tycker jag. Mcyket stort. Ett hjärta med mycket kärlek, glädje m..m i.

Han är helt klart den bästa skådisen i sverige.
Bara så ni vet, alla som tror att han är en kille som är ute & slåss på stan m.m. Han är inte det nu (i alla fall)
Han är mycket trevlig & har mycket glädje m.m. i sig.
Döm honom inte för hans roll i Beck.

Kramar till Persbrandt

//Sophie

2005-07-03 18:29:14
Registrerad: 2005-06-06
oj.. du gillar verkligen Persbrandt..

men klart man får dömma honom för att han kör onykter, både i båt och i bil.. han utsätter ju faktiskt andra människor för fara.. så en aning egotrippad tycker iaf jag att han känns som.. men bra att han ställer upp för unicef..

startade inte karln sin karriär som ballettdansare förresten?

”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.”
  2005-07-03 18:50:44
Registrerad: 2004-04-04
Oogie. Jag hoppas du tycker resten av världens människor som kör onykter eller annat, är lika egotrippade som Persbrant?

2005-07-03 20:02:14
Registrerad: 2005-06-06
det är klart jag tycker.. men som Persbrandt ändå får ses som något av en förebild, eller iaf en person som syns ofta i media pga av sitt jobb.. borde ju tänka till lite extra innan han sätter sig i en bil/båt.. men tydligen inte..

2005-07-03 22:41:00
Registrerad: 2004-04-04
Han gillar kanske inte att vara något av en förebild. Jag skulle inte tro att han tänker mer på det än vad andra människor gör. Han är ju faktiskt bara en människa han med, enda skillnaden är att han är en berömd skådis som han en förmögenhet.. men han är fortfarande en människa.. han behöver inte tänka mer än alla andra bara för att han är en skådis.

2005-07-04 00:39:10
LindgreN
Registrerad: 2005-06-30
Persbrandt är iskall.

2005-07-04 16:45:04
Registrerad: 2005-06-06
shadowfax: vet inte riktigt vad du menade.. men håller helt klart med dig om att han inte verkar gilla att vara en förebild...   vet inte om han har en plikt att tänka mer än andra vad han hittar på.. men som alla andra människor borde väl han också ha lite moral i kroppen?

att han är iskall på film kan väl jag tycka också.. även om jag mest sett honom som arg polis.. men någon ska ju vara det.. mm..

2005-07-05 22:37:01
Registrerad: 2004-04-04
Oogie; jag säger bara att han är som alla andra människor. Vissa är laglydiga andra inte, sånt är livet.
Jag menar också på att han inte behöver vara en förebild bara för att han är en skådespelare.

2005-07-06 07:36:51
LindgreN
Registrerad: 2005-06-30
Oogie, som skådespelare menade jag också..
Vad vore Beck utan persbrandt?

2005-07-06 16:22:00
Registrerad: 2005-06-06
shadowfax: mm.. självklart har du rätt.. och jag har aldrig menat att han måste vara en övermänniska.. men när jag började kolla på den här tråden märkte jag att den enda anledningen till att den startades verkade vara för att persbrandt var en av dom finaste, mest godhjärtade personer som finns.. jag känner inte karln, men mitt intryck är att han inte är det.. orkar inte diskutera det här..

LindgreN: mm.. beck utan persbrandt? släng in Peter Antoine från tv4-sporten så blir det nog ungefär samma sak..

2005-07-06 17:01:11
Registrerad: 2004-12-09
Skulle vara kul att träffa honom. Spelar han ingen teater eller nåt, som man kan gå på?

2005-07-07 23:02:02
Registrerad: 2005-06-07
Jo, han började i ballett för att han tyckte om en tjej som var med där. Ham målade också, vilket han fortfarande gör.

Första gången han steg in i nationalscenens lunchrum Så muttrade Ingmar Bergamn något m "källarskådis" & när Micke stiger in så tittar Margaretha Krook upp på honom från sin lunchtalrik & sa:
- Dig vill vi inte ha!
Då svarade Micke:
- Jag vet det Maggan, men nu är jag här. Shit happens!

Gillar den komentaren =)

Visst var det dumt att han kört full, men asså, det gör honom inte till en sämmre skådespeare eller förebild.

Hade det varit du eller jag så hade det inte varit så stor dil om detta, men bara för att det är Sveriges bästa skådespelare så blir det så mycket tjôt ....

Det våran utrikes minister gjorde när tzunamin var i Thailand, det är dålig stil. Hon visste om det, men stack på teater ändå, det ältades bara i en vecka, medans Persbrandt har kört full & det skall ältas i månader.

Jaja, jag tycker att han är toppen Det är ju min åsikgt!!!

2005-07-08 00:27:50
omsorg
Registrerad: 2005-07-02
Jag håller med dig nå så otroligt. Han är en enormt bra skådespelare, och bara därför ska han inte framstå i pressen som annat. Det var väldigt orättvist att det ältas hela tiden om någon gjort nåt dåligt, medans "vanliga" "okända" människor slipper uppståndelsen osv. Jag älskar alla hans filmer, och hela han. Otroligt sexig karl.

2005-07-08 09:35:01
Registrerad: 2004-12-09
Haha, gillar den kommentaren du skrev Soffe_Gunvald.
Hans kommentarer är alltid så roliga!

2005-07-08 13:31:23
Registrerad: 2005-06-06
hello igen.. jag vet att det inte gör honom till en sämre skådespelare att han kör onykter.. men däremot tycker jag visst att pressen har rätt att fokusera på att han gör sina snedsteg emellanåt.. även om det har en tendens att bli lite väl smaskigt ibland..

2005-07-19 13:05:39
Registrerad: 2005-06-07
Tack för att det är folk som håller med mig.
Men det jag säger stämmer ju.

Micke hade blivit nekad en plats i konstskolan, sen blev han nekad en plats i scenskolan.
Så en dag när han såg Stig Larsson, dramatiker & författare, sitta vid en bardisk så gick Micxke fram & sa:
- Jag är bra! Du behöver mig.
Han tittade förvånat upp på Micke & sa:
- Jaha, & vem fan är du?
Samatlet slutade med att Stig erbjöd Micke hans livs första huvudroll.

Nu när han var på Swedish Opens finalfest.
När han skulle tra sig därifrån så omringades han av fotografer & han gav dom en Gunvald Larsson blick & de flesta fotograferna la benen på ryggen & stack. *skratt*
Så gick han fram till en som hade stannat kvar & så vrålade han:
Du är en mutta. En mutta!
Sen drog han iväg.

Men jag tycker att han är grymt bra.
Men som sagt, det våran utrikesminister gjorde ältades bara i 1 vecka, det Micke gör, det skall ältas i månader.
Det är ju inte rätt. Alla skalöl behandlas lika.

2005-07-19 18:55:11
Registrerad: 2004-12-09
Någon som såg "Malou möter Mikael Persbrand och Thorsten Flinck" härom veckan? Jag såg det, det var ganska intressant men hade hellre sett en intervju med bara Persbrandt. Tycker inte Flinck är så intressant..

2005-07-19 23:16:27
Registrerad: 2005-06-07
Jo, jag såg den när den visades första gången, missade tyvärr den andra gången. Men den finns på TV4 hemsida att kolla på.
Merkte ni att i den sista intervjuven så sitter Micke med en röd- & en grön strumpa. *skratt*

Snart får ni se min hemsida om honom. Har bara lite kvar & mitt mål är att få det till hans officiella hemsida. Kommer att ha mycket mera än vad www.mikaelpersbrandt.de har. Gôtt!!!
Lägger ut adressen när hemsidan är klar.

Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft.

Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson
  2005-07-20 01:07:29
krillan
Registrerad: 2005-07-08
persbrandt e så jävla skön i rollen som gundvall, specielt den scenen då han trycker upp en tvål i den där gammal torpedgubbens mun o sedan sätter en pistol mot hans huvud, och sedan går där ifrån och kvar sitter gubben med tvålen i käfften i skriker som en j*vla unge baar en utav många sköa scener me honom!

2005-07-22 22:55:13
Registrerad: 2005-06-07
Mm, men han är skön i varje Beckfilm. När han har goa komentarer. Det är skit kul att lyssna på. Men som sagt, det finns massa citat & diloger från Beckfilmerna på hemsidan som jag håller på att göra. Den är klar nu, så nu skall jag bara lägga upp den & lägga upp lite saker efter hand, lite radio reklamer m.m.
Hoppas att ni kommer tycka om hemsidan
Ni kommer digga reklamerna

Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson