Jag vill veta vad låtarna heter i "Allt en tjej vill ha" som Ian sjunger. Skulle bli glad om ngn svarade.! __________________________ |
Hej! Du undrade ju vad låtarna hette som Ian sjunger i "Allt en tjej vill ha". Jag har svar på det. En låt heter: Long time coming Och den andra heter: Greatest story ever told __________________________ |
Och båda låtarna är framförda och skriva av Oliver James som ävem medverkar i filmen =D __________________________ "Where...is...the...bat?" - Jim Carrey, Den galopperande detektiven |
I slutet av Karate-Kid, på turneringen är det en låt, är det någon som vet vad låten heter och vad artisten/gruppen heter? Skulle vara mycket tacksam. Refrängen går ungefär så här: Will be the best, forever. Eller något liknande i alla fall. __________________________ Barça, Barça, Barça! Red Devils, Red Devils, Red Devils! Nerazzuri, Nerazzuri, Nerazzuri! Peking, Peking, Peking! FORZA BARCA F.C Barcelona, finns det något bättre? Älska fotboll och Barça |
"YOU'RE THE BEST" Music by Bill Conti Lyrics by Allee Willis Produced by Bill Conti Performed by Joe Esposito enligt imdb.com __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
Tack för hjälpen! __________________________ Barça, Barça, Barça! Red Devils, Red Devils, Red Devils! Nerazzuri, Nerazzuri, Nerazzuri! Peking, Peking, Peking! FORZA BARCA F.C Barcelona, finns det något bättre? Älska fotboll och Barça |