Shadowfax vikken e din favorit filmgenre??? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Rosemary`s baby e ju verklighets baserad på mördaren Rosemary o hennes man __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
men äre nånn som sett nånn annan bra skräckfilm?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Shadowfax: Aha ok tack Ska nog se den för den verkar bra tycker jag! __________________________ |
ja ska alla Exorcisten i helgen förutom 3:an den har ja redan sett men den va sådär 1:an e vell bättre???? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Det står på fodralet att Motorsågsmassakern e verklighets baserad men Ed Gein åkte in -58 o filmen utspelar sejj -73 har dom lagt till nånn annan mördare o Ed Gein elr???för dom sejjer att Texas Chainsaw Massacre var ett av USA:s mest bisarra brott genom tiderna __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Dom kan ju inte göra en film om en massmördare samma år som han blir tagen, det hinner ingen med. Plus att på 50- talet så skulle nog ingen drömma om att göra en film som är så brutal som Motorsågsmassakern. __________________________ "One Shot" |
nae men mördarde han 5 ungdomar i Texas rå?? o de va innan 58 o ja mena inte att den skulle göras då ja mena att det står"Texas Chainsaw Massacre och att det va utfört -73 men då va ju inte han ute... de va så ja mena __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
själva massakern ägde ju rum under flera år, han dödade inte bara 5 ungdomar, jag tror inte att nån vet säkert om det var en riktig händelse eller om Tobe Hooper bara kom på det själv efter att ha hört om Ed Gein. __________________________ "One Shot" |
okejj nu börjar ja fatta att ett av USA :s grövsta brott pågick under flera år av Ed Gein o att dom bara har ändrat på årtalet va?? men då fattar ja tack så mkt tie_fighter .....men dom har vell ädnrat på årtalet?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Asså, själva brottet kan ju vara helt påhittat, årtalet likaså. Tobe Hooper (regissören) kanske bara ville ta Ed Gein's sätt att sy ett eget ansikte av andras skinn till sin film. __________________________ "One Shot" |
aa men då vet ja de tack så¨mkt du verkar vara bra på skärckfilmer o mördare kan ja fråga ifall ja undrar nått o har du msn så kan vi snacka där om du vill?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Min msn har jag lagt ut på "min sida", men jag addar inte alla, jag vill inte ha en massa spammers eller en massa som skickar virus och e så dumma så dom tror att jag kommer ta emot skiten. __________________________ "One Shot" |
ja skickar aldri virus elr så men ere okejj om ja addar dejj?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Okej. __________________________ "One Shot" |
mm...okejj bra har du sett Jeepers Creepers?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
__________________________ "One Shot" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-06-02 21:21:18] |
skräckfilmen asså 1 elr 2 o gillar du skräck?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Jag har inte sett någon Jeepers Creepers film, och ja, jag gillar vissa skräckfilmer. Jaws, Alien, Night of the Living Dead, The Shining, Psycho, m.fl. __________________________ "One Shot" |
ja har bara sett Jaws o The SHining av dom där filmerna.......har du sett Blair Whitch Project __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Ja, tyvärr, riktigt dålig. __________________________ "One Shot" |
ja tyckte att den va väldigt bra för den känn inte overklig de känns som de skulle kunna finnas på riktigt.....Alien räknas som skräck men e inte de mer action?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Alien är absolut inte action, men Aliens däremot, alltså uppföljaren till Alien, är en action-rulle. __________________________ "One Shot" |
nehe för ja trodde de.....DU tyckte att ALien va bra va?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Ja, Alien, inte Aliens, Aliens är väl hyfsad, men absolut inte lika bra som Alien. __________________________ "One Shot" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-06-03 17:33:19] |
okej .......dom e nästan ett måste att se för skräckfilms älskare va?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Exorcisten va väldigt bra men ja vart inte speciellt skrämd av den för på den filmen va ja bredd att den skulle va läski men de en av dom läskigaste filemrna ja har sett iaf va tycker ni?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
om du inte sett Alien (1979) så se den! __________________________ "One Shot" |
okejj tack för tipset ja har hört att den e bra annars oxå ........den ska ja se nånn da __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
äre nånn som har sett Creepshow??? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Jag har faktiskt den på dvd, den är hyfsad, ganska rolig, men inte så bra. __________________________ "One Shot" |
Creepshow är faktiskt riktigt underhållande. Var ett tag sen jag såg den men jag tror den skulle kunna nå upp till en fyra. Om du gillar Tales from the Crypt som SVT visat ibland sent på natten så kommer du gilla Creapshow Om du är skräckintresserad så bör du även kolla upp regissören av Creepshow - George A. Romero. Han är enligt mig den bästa tillsammans med David Cronenberg på att göra skräckfilm. Hans bästa är förstås living-dead trilogin. Cronenberg bästa är enligt mig Shivers, Videodrome och Flugan. Jag tror även mycket på Crash och Den Nakna Lunchen men har inte sett de än. __________________________ |
okkej tack båda två.....men Creepshow handlar vell om olika saker som händer folk?? vikka filmer gillar ni mer ?? ja har hört att Flugan o Darkness Falls e bra..har ni sett dom?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Creepshow är 5 separata historier utan någon koppling. Det är också inte mycket skräck i dem utan mer humor. Flugan (från 80-talet) är bättre än sitt rykte. Riktigt äcklig ibland och har intressant historia med bra skådespelare. __________________________ |
Xenomorph: Night of The Living Dead är helt klart än av de bästa skräckfilmerna. Cronenberg är väl okej, jag har bara sett Scanners, den var väl sådär, jag vill gärna se The dead zone med Christopher Walken, har du sett den? SvenskaFilmNörden: Jag har sett nån version av Flugan, den med Jeff Goldblum i huvudrollen, vet inte om det är originalet eller en nyversion, den var ganska bra, men ingen höjdare. __________________________ "One Shot" |
tie-fighter: Flugan är också av Cronenberg så då har du sett två. Scanners är enligt mig en av Cronenbergs sämsta och mest kommersiella. The Dead Zone är en annan av Cronenbergs Hollywood filmer, men den är faktiskt riktigt bra. Är inte lika äcklig som Cronenbergs övriga, men det ger mer utrymme till en tänkvärd story. Sedan så är Walken och Martin Sheen två av mina favoriter. __________________________ |
Den gamla Flugan är väl från femtio-talet i alla fall. Men Cronenbergs version tycker jag är en underskattad film på många sätt. Men det är ju inte en spänningsskräckis utan en äckelskräckis. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
SvenskaFilmNörden: Om du vill se några andra riktigt bra skräckfilmer kan du söka dig till Italiens skräck. Dario Argento och Lucio Fulci är väl de mest kända regissörerna. Speciellt Argento har gjort en del riktigt bra filmer, som Susperia, Tenebre och Deep Red. Fulci har jag tyvärr lite svårt för, men du kan ju testa och se Zombie Flesh Eater eller The Beyond och se om det är din stil. Annars är ju asiatisk skräck väldigt populär just nu. Jag har inte sett någon som jag verkligen gillat än, men jag tror mycket på Tales of two Sisters. Testa att se The Ring och Dark Water - två mycket kända skräckfilmer från Japan. __________________________ |
tack så mkt för hjälpen alla ...ja gillar alla sorters skräck kan ni nånn skräck me monster typ???förutom Alien o Predator?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Asiatisk skräck e väldigt popölär o bra som du sa The Ring va bra tyckte ja.. __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |