Vem vilka förtjänar eran bedömning om detta? Personligen tycker jag Bästa roll: Johnny Depp (Finding Neverland) Bästa biroll: Robert De Niro (Godsend) __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Bästa huvudroll vet jag inte. Bästa biroll: Jean Reno (Mission Impossible) Birollskung! Ville skapa en liknande tråd innan jag upptäckte den här tråden så skriver ner det här. Bästa rollen och biroll 2004 vet jag inte. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-09-29 15:29:25] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-09-29 15:29:46] |
Bästa huvudroll: Bill Murray (Life aquatic) Bästa biroll: Natalie Portman (Garden state) __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
Huvudroll: Kevin Bacon "The Woodsman" Biroll: Peter Saarsgard "Garden State" (Kunde lika gärna säga Portman, men vafan, låt Lepre få den..) __________________________ Kalles [Inlägget ändrat av kalles 2006-09-29 16:19:28] |
Huvudroll: Anton Lazarus Biroll: Tommy Lindahl Båda för sina prestationer i "Devil Horse from Hell". __________________________ -Im gonna' kill you -Förlåt, va sa du? -I love you! -you're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
Hehe, fast Sarsgaard är ju minst lika bra. Det blev en dubbel __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
Modv tänkte du skapa en tråd om 2004 i slutet av 2006? __________________________ Bojkotta regeringen! |
Nä.Jag tänkte skapa en likande tråd. __________________________ |