Jag tyckte om serien om "Hercules" med Kevin Sorbo, när jag var yngre. __________________________ "You changed to beer? Go back to Sake." - Bill Murray, Lost In Translation |
Vem gjorde inte det ? __________________________ Interviewer: Do you hate Rocky? Clubber Lang: No, I don't hate Balboa. I pity the fool. Interviewer: What's your prediction for the fight? Clubber Lang: My prediction? Pain. |
jag t.ex... Six Feet Under & Mitt liv som död är mina favoriter... __________________________ |
mina favoriter är O.C Vänner Buffy Desperate Housewifes sen kommer jag inte på några fler __________________________ |
just nu är det prisonbreak. Sen är det komediserier som gäller. curb your enthusiasm, seinfeld, the office, LITTLE BRITTAIN, blackadder III, faulty towers mfl __________________________ //Inzomnia om man ler mycket, och går snabbt, ser ingen att man är ful : ) |
Prison Break Family Guy Simpsons Lost Band Of Brothers Orange County One Tree Hill och självklart That 70´s Show __________________________ |
Seinfeld, Friends, Desperate Houswives, Simpsons (såklart), American Dad(vart har det tagit vägen? :/) och sist men inte minst SOUTH PARK! __________________________ |
Oz, Married with Children (Våra värsta år), Simpsons, Seinfeldt och Audition på Idol. __________________________ |
Fy vad jag stör mig på att ditt nick enbart består av versaler __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
1. Prison Break 2. Lost 3. Ugly Betty 4. CSI:Miami 5. Desperate Housewives 6. Simpsons 7. Family Guy 8. Vänner __________________________ |
De bästa Tv-serier är: Förhäxad, Lilla huset på prärien, Nanny, Lost, och Arkivx __________________________ |
Själv har jag alltid gillat Baywatch, trots att den inte är så välgjord. Av de nyare är den klart bästa Lost. __________________________ |
Bästa tv serien e nog "Vänner"..ja skrattar alltid till den.. Varje rollfigur e unik o egen...o man kan känna igen sig lite i dom, hur man skulle vilja vara i vissa situationer, o inte också för den delan!.. Ja har börjat gilla "Seinfeld" mer o mer...men som sagt tidigare så förstör Elanie den lite.. "Little Britian" e kul me, vet inte om den räknas in här...där tar skaparna fram de mest konstigaste figurer som dom kan, o gör de ännu bättre med att göra dom själva o bara dom 2 dessutom. __________________________ |
Såklart är Vänner den bästa tv-serien ,har sätt varje avsnitt skit många gånger men skarttar ändå alltid mkt Men Förhäxad är såklart oxå såå bra! sorgligt att de slutat Prison Break är bäst nu och strax efter kmr Grey´s antomy. Desperate Housewives, Seinfeld, Invasion, OC, Lost , One tree hill ,That 70 ´s show,Little Britan- så skön asså och många mer är bra serier . __________________________ |
Förhäxad Lost House Mäklarna __________________________ Snälla låt mej va ifred. |
Huset fullt var en härlig jäkel också __________________________ |
krigets vindar! okej, den gick innan jag födeds ,men har alla avsnitt, och ÄLSKAR serien! även against the wind är väldigt bra, ger en riktigt trovärdig och grym bild av fångdeporteringen av irländkska/engelska fångar till australien från englands sida under kriget... __________________________ baby, I'm an anarchist - I want a moment to be real, wanna touch things I don't feel... |
Har börjat kolla på Entourage faktiskt. Gillade inte riktigt OC och One tree hill och de där, visst är Entourage lite i samma anda, men komigen, jag är ju man, lite får man drömma om det amerikanska lyxlivet. __________________________ Recensent, movienet.nu [Inlägget ändrat av Lepre 2006-12-14 21:02:22] |
Dom bästa tv serierna genom tiderna är The Nanny, Will & grace och Vänner. Dom bästa som är aktuelle nu är Desperate Housewives och Greys anatomy. NÅGON SOM SÅG MITT LIV SOM FILM NÄR DET GICK ?! OCKSÅ EN FANTASTISK SERIE. __________________________ Mein Herz Brennt |
det måste var för mig oc och one treeh hill __________________________ |
Prison break Lost Scrubs Numb3rs Las Vegas Heroes * Dexter * Jericho (2006) * Day Break * några av dessa pågår i usa nu! * = het tips __________________________ [Inlägget ändrat av Pepperoni 2006-12-17 16:18:52] |
Prison Lost? __________________________ |
Det är väl en slags hybrid, han ser kanske båda serierna samtidigt? __________________________ Recensent, movienet.nu |
så fixat klanta mig lite __________________________ |
Dom serier jag gillar bäst är: Scrubs, Prison Break & Lost __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Viva la bam,lost och vänner de är riktigt bra tv-serier som jag alltid kan se på. __________________________ JA |
Kalla Fötter & Helt Hysteriskt __________________________ Muckar nån? __________________________ Kcik in thea ases? [Inlägget ändrat av bobby 1956-01-02 01:55:05] [Inlägget ändrat av bobby 2007-01-02 01:56:06] |
Lost är en riktigt bra serie, men Arkiv X slåt Lost med hästlängder. Baj the wej så är "Viva la bam" bland det töntigaste jag någonsin sett. "I do whatever i want" __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |