När jag såg "Fantomen på Operan", var jag tvungen att betala NITTIOFEM kronor PLUS tio kronor för att jag hade ringt och bokat. Det var biopalatset som jag stödde, coh det var allra sista gången! Inte bara ur en ekonomisk synpunkt, tycker jag att man bör stödja de små biograferna, utan också för att de oftast är tusen gånger charmigare, även om det itne är något riktigt ställe dit många går. Det brukar där visas lite mer udda filmer (i höstas såg jag "Livet är ett mirakel", som kom att bli en av mina favoritfilmer). Hellre skulle jag hyra "Fantomen på Operan" om två månader, än att se den på den vidrigaste biografen på jorden, som är vår tids utveckling av alla små och söta biografer. __________________________ Karin Boiledegg |
Jag förmodar att du såg filmen på Biopalatset i Göteborg. Det gjorde jag nämligen också och jag vill bara påpeka några saker: 1. Fantomen på Operan gick bara på Biopalatset. 2. Biopalatset är mycket bättre än Filmstaden som har små, trånga biosalonger och ingen lutning på stolarna. Biopalatset är åtminstone öppet och ljust. Jag håller med dig om att biobiljetter kostar för mycket nu för tiden och att de stora biograferna har förlorat det mysiga. Men problemet är att du kommer att ha väldigt svårt att rata SF och Sandrew Metronome, eftersom de visar de flesta nya filmer som kommer på biograferna. __________________________ /Cammie |