Tidigare i veckan såg jag "I hennes skor", en bra och rolig film.. Gav den trea i betyg. Förra veckan såg jag "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" (trea i betyg, kolla min recension), "Legenden om Zorro" (också trea i betyg) och "Flightplan" (stark trea i betyg). __________________________
Jag såg Zorros nya film.. Men tyckte att biljett priset va lite onödigt dyrt filmen har ju ändå gått ett tag såg den för några helger sen i umeå.. 90kr & det var fullsatt hade tur som fick en soffa så att man inte får ont i kroppen.. __________________________
"Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" såg jag idag! Det var seniorbio här i Norrtälje, 50 kronor kostade biljetten. Typ bara jag och Robert bland en massa pensionärer.. __________________________
när jag tänker efter tror jag inte att jag varit på bio sen jag såg sagan om konungens återkomst på premiären.... det var verkligen längesen!... riktigt tragiskt alltså, måste defentivt göra något åt det __________________________
Miss Ljung: Du verkar gå på bio ganska ofta. Kul att du sett "Stolthet och fördom", tror jag ska ta och se den.. Jag rekommenderar "En dag i livet" åt dig, den måste du bara se!! __________________________
Såg Instängd och King Kong under jullovet. Jag gick o funderade på Instängd i tre dagar efteråt! SÅ bra tyckte jag den va! King Kong var också bra. Kändes inte som 3 timmar iaf! __________________________
Ja, det gör den. Den har inte gått så jättelänge på bio, tror den hade biopremiär i mitten på december.. Skulle vara kul om du såg den, få höra vad du tycker. Det verkar bara varit jag som sett den här på filmpunkten.. __________________________
Jag såg Kiss Kiss bang bang för ett par veckor sen, den var bra... annars brukar jag skita i bio, tycker inte det är värt pengarna att sitta där med massa prassel, nä tacka vet jag soffan hemma! __________________________
Mitt senaste biobesök var i Kista Galleria, jag såg ryktet går, det var en väldigt bra film jag älskar väldigt mycket, Jennifer Aniston var suvern i filmen. __________________________