Eller hur. Det undrar jag också. Och hur det kan ha med hans skådespeleri att göra förstår jag inte heller. Modv, kan du förklara lite uförligare vad det var du menade exakt? __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
Oskar: Stämmer. Jag raderade: Han är tidernas sämsta manliga skådespelare. Jag kanske överdrev lite. Han är väl ganska ok som skådespelare men men som fästman suger han STENHÅRT. Han gjorde slut med Nicole Kidman (utan orsak) efter att de har varit ihop i ca 10 år bara för att han säkert gillade Penelope Cruz mera. Nog för att många skådespelare är likadana. De gör slut, hittar en annan, gör slut igen också vidare. En annan sak med Cruise. Han och Katie Holmes är ju ihop. Alltså när hon var gravid så fick ju hon inte göra vad hon ville heller, minns fan inte allt vad han förbjöd henne med men det var ju. Hon fick inte äta vad hon ville, fast det inte var skadligt för barnet, hon fick inte heller fara ut och jogga för honom och om hon var ute på kvällarna måste ju hon vara hem vid en skild tid. Och när hennes och hans barn skulle födas skulle det vara helt tyst. Barnet skulle inte höra mycket ljud, nått sånt var det. Knäppt va? __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
För mej spelar det inte någon roll om det är självaste Kejsar Ming eller Tinky Winky som spelar, så länge de levererar... Tom Cruise må vara galen IRL, hoppar i soffor et cetera, men i Top Gun var han fantastisk. Sedan gick det ju downhill... __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-08-26 17:19:55] |
Tom Cruise: Jag utnämner härmed dig till Hollywoods största idiot. Grattis! Det står en rosa brödrost utanför din dörr som du kan stoppa örsnibbarna i. Killen måste ju veta att människor läser om honom, Alltså det är inget trevligt man läser om honom. Förstår inte varför han vågar visa sig på vita duken heller. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-08-26 17:23:51] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-08-26 17:26:15] |
modv0074: Och så snodde du Raceais replik din lille fuling. __________________________ |
__________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Folk får väl tro och tycka precis vad man vill, Cruise måste ju få tro på sina gudar och sånt tjafs, lika mycket som du tydligen tror på allt Se&Hör skriver.. Han är en lysande skådis enligt mig, med mycket bra roller.. Jerry McGuire, Collateral, Magnolia och framförallt Eyes Wide Shut, för att nämna några.. __________________________ Kalles |
Jag kanske bara har sett hans dåliga filmer(+Top Gun), då? Har inte sett några av dem du nämner, kalles, men får väl ta och tank... uhh, köpa dem. __________________________ |
Jag ändrar mitt svar. En vampyrs bekännelse OCH Rain man __________________________ Brainiac vardagar kl 20:00 på Discovery Channel. Missa inte!! Lordi rock the hell outta you |
katrinaL: Och? __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Precis som du, modv, har även KatrinaL en rätt att uttrycka sin åsikt __________________________ |
Nej då, det är en mansdominerad värld vi lever i. Var kvinna ska stå vid spisen och ha maten klar när maken kommer hem från sitt arbete. Gäller även Katarina... __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |