håller med kalles jag ;P __________________________ [Inlägget ändrat av Essie 2006-05-04 21:13:32] |
ja mä, go britney __________________________ The lord of the rings has changes my world << |
haha . go britney , go britney ^^ __________________________ |
det blir fiasko direkt... __________________________ Hate, Dominate, Congregate, Eliminate Sent to save us.... Why has God betrayed us? Skit i min gamla, värdelösa användare "Striketeam"... för "Hate" är den rätta människan |
Världen går under!!!!! __________________________ Join the maggots |
just det... världen går under... den gjorde det då *ryser* 50 Cent, Eminem och alla andra skitiga Mainstream artister har medverkat i filmer __________________________ Hate, Dominate, Congregate, Eliminate Sent to save us.... Why has God betrayed us? Skit i min gamla, värdelösa användare "Striketeam"... för "Hate" är den rätta människan |
Hett ämne.. __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
Hate: Jag hade för mig att din musiksmak var ganska "mainstream", har jag fel? __________________________ -Im gonna' kill you -Förlåt, va sa du? -I love you! -you're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
TA: så du tycker band som Cannibal Corpse är mainstream? O.O __________________________ Hate, Dominate, Congregate, Eliminate Sent to save us.... Why has God betrayed us? Skit i min gamla, värdelösa användare "Striketeam"... för "Hate" är den rätta människan |
Bra/Dåligt och Mainstream/Inte Mainstream(?) har ingenting med varandra att göra.. Tyckte förresten att "8 Mile" var rätt bra.. __________________________ Kalles |
Jag med. Detta handlar inte om smak det handlar om hat mot artister. Jag tycker "8 Mile" är skitbra och jag lyssnar inte ens på Eminems musik. Varför ska alla ha såna jävla förutfattade meningar om film hela tiden, se filmen först och gnäll sen. Visst kom med något bra om ni nu är emot det, men då ska det vara ett bra argument och inte smågnäll som på den här tråden. __________________________ "De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga" Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext |
jag har sett 8 Mile... den sög dom andra försökena som 50 Cent, Brittan m.m. har gjort... det är ju inget att hänga i julgranen EDIT: Vette f*n varför jag skrev detta inlägg... kollade på några heta tjejer då jag skrev detta __________________________ Hate, Dominate, Congregate, Eliminate Sent to save us.... Why has God betrayed us? Skit i min gamla, värdelösa användare "Striketeam"... för "Hate" är den rätta människan |