Jag undrar om ni kan några titlar på sjuka filmer?
Vad jag menar med sjuka filmer är filmer med riktigt sjuk humor, så jag söker inte titlar på vanliga komedier som man småskrattar åt, utan sjuka filmer som till ex Freddy got fingered.
Kung Pow hör väl till de där "sjuka" filmerna. Själv stod jag inte ut mer än en halvtimme, så dålig var den filmen... Och Tom Green måste ju vara en av de mest tallanglösa filmskapare jag sett, eller så fattar jag inte det roliga i hans humor.
Tipsen som iCecUbe gav om Bottom och The young ones är ju klockrena komedier som kan få en att skaratta hur mycket som helst.
Vill du ha den absolut sjukaste så är Fear and Lothering in Las Vegas filmen du ska se. Annars är väl min egen favoritfilm: The Big Lebowski ganska sjuk oxå...
[Inlägget ändrat av Big Lebowski 2004-12-29 20:58:06]
om du letar sjuk humor så rekommenderar jag Dr Strangelove av stanley kubrick härlig satir film men det är inte precis någon du småskrattar åt du kommer garva ditt arsle av dig [Inlägget ändrat av SquigBobbLe 2005-02-18 23:22:31]
Jörg Buttgeriet's Nektromantik-filmer är något så kopiöst genomsjuka så jag nästan avråder dig till att ens fundera på att titta på dom. __________________________
"If I could only have one food to eat for the rest of my life? That's easy. Pez. Cherry flavor Pez. No question about it"
Men det blir bra mycket sjukare när det är avsett som humor, jag menar Terror Firmer är ett jäkla bra exempel på en "sjuk" film, liksom: Cabin Fever. Och i stort sett alla andra Troma-filmer. __________________________
If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film.
Baseketball med och av skaparna av southpark e sjuk, samt alla filmer med Will Ferrell i tex Anchorman, Old school o Zoolander ( en rolig scen e där dom ska hjärntvätta Ben Stiller och Ferrell är utklädd till en liten pojke med långt lockigt hår som slickar på en stor klubba samtidigt som han springer och pratar om att barnarbete i tex indien är jättebra.) Ferrell som George Bush är också fantastiskt roligt. Tidiga verk av Adam Sandler är sjukt roliga, tex Billy Madison, Happy Gilmore mfl. The Benchwarmers är grymt rolig och lyteskomik är David Spade och Rob Schneiders experter på. David Spade´s Joe Dirt är också skitkul.
//Inzomnia kom ihåg att ett gott skratt töjer ut munnen
Vad menar Lasse? Ett virus som sprider sig bland ungdomar som äter dem inifrån. Scenen där en snubbe pullar en tjej är ju lagom vidrig. __________________________
If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film.