Personalen på Stockholms största biograf protesterar nu i ett brev till SF:s ledning, mot serviceavgiften vid köp/bokning via SF:s hemsida. SF Bio har som bekant börjat ta extra betalt för biobiljetten då du köper eller reserverar en biljett på deras hemsida eller via telefon. Avgiften är på 5 kronor och SF Bio försvarar med att det är enorma kostnader för att hålla systemet i drift, därav den extra serviceavgiften. Man betalar den extra avgiften då man hämtar ut biljetterna. I brevet skriver dem att "då kunden köper biljetter på nätet är en besparing och ingen kostnad. Kunden gör jobbet själv.". Konkurreten SandrewMetronomes har inga planer på att införa liknande avgifter.
Vad tycker du? Är det rätt eller fel att ta ut dessa avgifter? Kommer du fortsätta boka/köpa i förväg? Debattera här!
Tänk ändå hur komfottabelt det är att bara kunna beställa via Internet, och vips, så är biljetterna i hamn. 5 kronor bjuder jag på, höjs det tycker jag dock det är löjligt. / Claes Olofsson Moderator på Filmpunkten.se
Att ta avgift över huvud taget är löjligt. Men som du sa kan jag leva med femman. Så smidigt som det är att beställa via internet. Har nog inte köpt på biografen sen Kosmorama byggdes.
Jag hatar den här avgiften . 5 kr är ingenting men det är principen.
Förut betalade jag via nätet och hämtade ut i biomaten. Nu har jag slutat att gå på bio hos SF och väljer Sandrews när det är möjligt. Det är trots allt inte så jobbigt att köa några minuter när man dessutom får se på bio i en bättre salong än de som SF kan erbjuda, iaf i Göteborg.
Tjena brossan ! Imponerande hemsida du skapat. Angående avgifter, skatter mm storebror mfl lägger på biobesök i gamla Svedala så är det helt sjukt. I Perth kostade det ca 60 kronor men här i Brasilien hör och häpna kostar det 10 kronor för en biljett vissa dagar andra max 15 kronor. Att det är skillnad är ju förståligt med tanke på löne skillnaderna men så mycket. Annars lugnt hälsa alla och kom hit snart så kan vi gå på bio en vecka i sträck om du vill men det är klart det är ju mycket mer att se här. Vanessa hälsar
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!