Hej!!!Har ni nån favorit bland skräckfigurer.Dock har jag Leatherface i TexasChainsawMassacre...Skriv ni med,och glöm att inte skriva vilken film skräckfiguren är med i!!!
I filmerna om den olycksbådande fredagen så har han alltid gått att lita på. Han kör sitt race utan pardon och tar oftast inte hänsyn till någon. Han skrämde mig som ung och underhåller mig som vuxen. Jag hoppas att de bara gör fler och fler filmer.
För mig är det Freddie Kreuger ifrån "Terror på Elm street", och clownwen i "DET". När jag såg Terror .... första gången hade jag mardrömmar i flera veckor , nu är han skön.
Håller med Elisabeth , nyvaken och ser håret står åt alla håll , en riktig skräckis mardröm.
(Förlåt .., jag ska hålla mig till filmprat, men det är Rick som alltid lurar en att prata om annat, han är ännu mer surr-glad än jag själv, men den här gången var det kanske jag själv. Fy på mig !! )
Ser ju iof inte så himla läskig ut i vanliga fall eftersom den ser precis ut som en vanlig människa eller ett helt vanligt djur... Men den vore definetivt den läskigaste varelsen man skulle kunna träffa om den skulle existera i verkligheten...
letherface,det,michael Meyers,exorsisten djävulen och vakna på morgonen måste jag nog också hålla med om,eller dagen efter festen ingen trevlig syn alla gånger
Och det var den bästa kommentaren i det här forumet
Till björn: Jason är inte en människa, han är ju en våldnad, han drunknar, sen börjar leva efter nåra år... samma sak med Michael Myers, han blir skjuten fast fortsätter leva...
så the thing räknas nog ändå... =p
Själv gillar jag Damien i The Omen, jag gillar inte 6åringar längre efter den rullen =p
Jag gillar Damien i Omen bäst, det är en av de få filmer jag faktiskt blivit skrämd av. Har bara sett ettan än så länge, men ska se både tvåan och trean nästa vecka. __________________________
LeatherFace, man vet inte exakt hur han egentligen ser ut under den sjuka masken, man har sett både jason och michael utan mask, det är det som förstör det hela. LeatherFace, en vanlig dödlig med en förvriden hjärna som inte "går" efter sina offer, utan ger tittaren en kick av att se honom rusa omkring med en stor tung motorsåg och såga sönder folk. Liksom där sitter man och tittar på H20, den, vad är det.. 6 eller 7 filmen av en hel serie som bara handlar om samma sak, en man kommer tillbaks och mördar, bara att det "kanske" är olika sorters mord i de olika filmerna (men oftast inte) gör det så bra. bla bla bla... det är bara skit. Nej, här är de mest skrämmande figurerna i film (enligt mig) ---------------------------------------------------------------------- 1. LeatherFace (The texas chainsaw massacre) 2. The thing! .... Det var nog alla jag kunde komma på för tillfället. __________________________
Djiin, Hellrasier, Djävulen, Freddy Krueger, Michael Myers, Jason Voorhess, Leatherface, Ed Gein. Sen finns det väl inte så många fler, jag gillar de flesta. __________________________
Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking!
Hata Rasism o Nazism!!!
[Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-07-01 14:35:41]
Leatherface (motorsågsmassakern..) är ju rätt maffig i sitt sätt att skrämma skiten ur folk runt omkring sig, för att inte tala om Dr. Satan i House of 1000 corpses.
Sen får man ju inte glömma Bubba Ho-tep från filmen med samma namn. __________________________