2:nt Unit Director då får du vara små regissör filmna små grejer eller oviktiga saker som statister springer ifrån ett brinnande hus. Eller Statister snackar med varandra.
" I only got two things in this world and that is my word and my balls and I don't break them for no one."
Ingenting är oviktigt i en film, jag har varit med på ett flertal filminspelningar, och om man anser att nåt är oviktigt så spelar man inte in det. Om man inte lägger ner hela sin själ på precis varenda filmruta så kan du vara så gott som säker på att filmen blir genomusel.
Jag är övertygad om det vore superkul att jobba som regissörsassistent (scripta), du får alldeles säkert utrymme påverka mycket mer än man kan tro. __________________________
När man var liten tänker man som många andra att Jag vill bli Brandman, polis, skådespelare, sångare. Sen vill man bli regissör, men sen händer det att man vill göra något annat, kanske inom film. Regissör är ju inte allt, riktiga filmälskare tittar ju inte bara på regissörens verk. Jag vill gärna bli manusförfattare, det måste ju ända vara det man får mest Cred för. Om man själv kommer på iden också, då har man ju själv skapat hela filmens benstomme. Har börjat småjobba lite med det nu, det är inte så svårt som folk säger, det enda som är krävande är tid. Det är kanske inte så kul och skriva ett manus till en film man egentligen inte vill skriva, samtidigt som man har andra intressen, det är väldigt svårt med denna typ av arbete, så mycket grejer och så lite tid. Jag kan tänka mig att Regissörer inte har så mycket tid till annat än filmen. __________________________
"Relax, David. Open your eyes." - Vanilla Sky
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!