När jag var tonårig var jag hopplös kär i Rob Lowe, men efter den omtalade videon han gjorde med minderåriga tjejer, då fick mig att tänka om . Jag blev säkert kär i någon annan kändis, kommer inte ihåg.
Har ni varit så besatt i någon känd person??Vad tycker ni om paparazzia? Kommentarer.
[Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2005-11-29 11:33:07]
Själv är man förälskad i Quentin Tarantino, vilket jag har varit sedan jag såg Pulp Fiction för första gången. Hur länge sedan det är låter jag vara osagt - jag vet inte riktigt när det var
Diggar även bröderna Coen, och är även förtjust i Robert de Niro. Och givetvis Steve Buscemi.
//Anders Thomasson - bara 44.5 år kvar till pensionen!
Jag har börjat se tv4-serien Once and Again för där finns en riktigt söt flicka vid namn Julia Whelan. Serien är väl inte speciell, men flickan är. Så fort hon träffar en kille blir man irriterad på honom
Själv är jag hopplöst förälskad i Johnny Depp. Den första filmen jag såg honom i var Pirates of the Caribbean och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Helt sjukt att man kan bli så besatt av en person som man aldrig har träffat.
Vad det gäller paparazzi så är jag både negativ och positiv. Det negativa är ju att det måste vara otroligt jobbigt för kändisarna själva att bli utsatta för den här "terrorn". Tänk dig själv att inte ens kunna gå ut för att hämta posten eller handla mat utan att bli förföljd. De flesta kändisar förlorar ju helt sitt privatliv. Det positiva (dumt uttryckt kanske...) är ju att alla vi vanliga dödliga får ta del av kändisarnas privatliv och inte bara se dem på Oscarsgalor och filmpremiärer. Jag menar, vem vill inte veta mer om dessa människor!?
Kär och kär... Jag blev "kär" i John Travolta och hans underbara dansrörelser efter Saturday Night Fever och Grease.
Helt sant med publiciteten pillan, de har arbetat hårt och länge för att nå den publiciteten, och det är ett ju val som andra med både fördelar och nackdelar. Men kungahuset är annorlunda, det är beklagligt att Madelene, bara för att hon råkar vara kunglig och söt, inte ska kunna ta en joggingrunda utan säkerhetsvakter..
Darling.. Om du blev kär i honom i "Pirates of.." borde du se alla hans andra filmer. Dom som verkligen är bra! Då tänker jag speciellt på Edward Scissorhands, Blow, From Hell, Gilbert Grape mfl. mfl...
Paparazzi fyller ingen funktion alls tycker jag. De finns många som gör det de gör för konsten och vill de få uppmärksamhet kan de alltid dyka upp på någon premiär eller något liknande. Jag tycker synd om barn och andra "vanliga" människor runt omkring de som jagas, eftersom de inte valt att delta själva..
Jo, visst har jag sett fler av Johnnys filmer. Men jag upptäckte honom inte förrän i PotC och det beror på att jag inte har varit intresserad eller haft åldern inne för att se hans tidigare filmer. Jag är trots allt bara 15 och på 90-talet var jag så pass liten att jag knappast var mogen för den typen av filmer. Men jag gör mitt bästa för att försöka ta igen all förlorad tid!
JAg kan inte säga att jag älskar, men skulle vilja göra det, för jag har aldrig träffat denna person . (b)Anastasios Soulis(/b) . HAn är verkligen härlig ! Redan i Den Bästa Sommaren såg jag något speciellt ! Hans röst ! ohh ! den e så härlig ! Å han är en grymt bra skådespelare för att vara så här ung !
Inte bara honom jag har fler skådespelare jag tycker ska få veta att jag gillar dem ! (b)Daniel Radcliffe(/b) - Underbar ! Så fin å en bra skådespelare ! (b)Mikael Persbrandt(/b) - OjOjOj ! Otroligt duktig ! Honom ser jag upp till ! (b)Sverrir Gudnasson(/b) - jA vad ska man säga ! Ännu en gång : En bra skådespelare ! Diggar honom ! Snart får vi se honom i Fröken Sverige och 6 points ! LÄngtar ! Men än så länge får vi nöja oss med hans röst på McDonalds reklamen !
Då jag var liten blev jag förälskad i Madicken (Tv-serien) Jag hade lätt för att bli förälskad som äldre barn och i tonåren. Nu har jag svårt att tro att jag skulle bli kär... jag har fått så strategisk syn på relationer.
Jo.....Eric Schweig han är med i den sista mohikanen..Kiefer Sutherland såg honom i dom tre musketörerna för ett par år sedan och var såld...Jeff Goldblum manlig och stark grym....=)
Jag blev också "kär" i Johnny Depp när jag såg Pirates of the Caribbean. Just nu håller jag på att gå igenom (nästan) alla hans filmer.
Förövrigt har jag sedan jag var mycket mycket liten tyckt Clint Eastwood var bäst. Han var nog den första skådespelaren jag la märke till extra speciellt. Men eftersom han börjar bli gammal och inte medverkar i sina filmer så mycket, så antar jag att Johnny Depp tar över hans plats om några år.
jag var totalt jättenere i Elijah Wood innan. Nu är jag lite småförälskad i Robert Downey Jr..trots att karln är 15 år äldre än vad jag är...men det är ju något speciellt med äldre killar...speciellt eftersom det är något badboy-aktigt över honom också....
"You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one!
Jag har varit kär i följande: Orlando Bloom, Harrison Ford, Michael J Fox och Mark Hamill. Listan är säkert mycket längre, men jag kommer inte på fler just nu. [Inlägget ändrat av Cammie 2004-10-02 22:25:56]
jag var helt galen i Elijah Wood innan som utgick av mitt namn tidigare. Fast nu har jag antagligen blivit äldre och mer förståndig för jag har inte varit galen i någon kändis på jättelänge nu. Någon annan som jag var besatt av ett tag var Robert Downey Jr. Och en annan var Tom Hulce...fast det var ett tag sedan nu så..men ja, vi har väl alla varit kär i någon skådis antar jag...
"Vi är samma stoff som drömmar vävas av, och vårt korta liv omfamnas av sömn." William Shakespeare
Som typ 8-9 åring blev jag kär i Tom Cruise i Top Gun o var helt förtvivlad över att jag nog trots allt inte hade så stor chans att få ihop det med honom...Vilken självinsikt! Var även betuttad i Richard Gere efter En officer och en gentleman. Bruce Willis har också funnits med i bilden. Listan kan göras lång...
Lätt Ewen Bremner hehe. I Trainspotting. Älskar den filmen och älskar hans roll (Spud) i den filmen. Är nog den skönaste karaktären jag någonsin sett i någon film.
e as "Kär" LOL! i Oliver James. d finns ingen snyggahre än han...men eftersom man inte känner dom precis tycker jah inte man e riktigt kär lr hur?!......mer en "celebrity Crush" LOL....
Jag vill ha Johnny för mig själv,,hihi nej men älskar honom som skådis,han är otroligt snygg men man får inte glömma hans begåvning,,Donnie Brasco o Gilbert Grape är suvärena men även Chocolat,Sleppy Hallow mm
Andra jag haft galna känslor om b la är Ian Sommerhalder,Jake Gyllenhaller och Diego Luna
Ojojoj just idag har jag fastnat totalt för Johnny Depp! Har sett "Pirates of the Caribbean" för femte gången och jag kom på mig med själv att sitta och leta efter fan-sites och intervjuer etc. på nätet. Då gick det upp för mig att mina "känslor" för honom numera inte bara handlade om beundran för hans arbete, utan även om hur otroligt SÖT han är!! hahaha
Jesse Bradfords leende är riktigt fint! Men annars tycker jag mer om att förälska mig i en personlighet och inte någon jag aldrig har träffat. __________________________
Jag och mina kompisar är definitivt besatta i Johnny Depp. Han är otroligt bra skådepelare i alla sorts roller och självklart otroligt snygg också! En annan jag gillar extremt är Clive Owen. Ska gå och se "Closer" idag, den verkar bra. __________________________
Manda_ jag gillar också Anastasios Soulis, vet inte varför men jag tycker det är otroligt hett med killar som ser så unga ut & har så mörk röst & väldigt bra skådespelare är han ju också. Har också haft små förälskelser i bla Rupert Grint, Edward Furlong & för tillfället den japanska skådespelaren Tatsuya Fujiwara från bla Battel Royal, han är sötare än socker __________________________