Nu har det hänt ännu en gång, igen. Jag har sett någon gammal halvobskyr film, och tänkt betygsätta den, om inte annat för att ha någon backup över filmer jag sett. Än en gång så fanns den inte på filmpunkten. Börjar då söka på nätet, och hamnar snart på en, vad jag antar är, en konkurerande sida, lustigt nog samma sida som jag alltid hamnar på när jag letar efter filmer som inte finns på filmpunkten. Hur bär dom sig åt för att få med så många filmer som filmpunkten missar ? Kan det vara en idé att ta efter konceptet ? Jag tror inte ett ögonblick på att medlemmar rapporterar in filmer som saknas för att uppnå den filmbanken. Om någon undrar vad som utlöste trådstarten, så har jag just sett Creature with the atomic brain, inte så tokig som man kanske hade förväntat sig. |
Ja, C12, kort svar: resurser, mer resurser. Här jobbas enbart ideellt. Därav tidsbortprioriteringar typ. Men säg gärna till Markus, mej eller Kristoffer så fixar vi in filmen ganska snabbt. Eller tipsa in om den nu direkt själv, så lovar jag att jag godkänner den senare idag alt. imorn senast! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jag skickade en liten lista någon gång i vintras, det hände inte så mycket mer än så. Men OK, börja med ovannämnda film, så får vi se vad som händer. |
Men vet du inte om var och hur man filmtipsar? Att filmtipsa gör du genom att söka efter filmen. Hittar du den inte så scrollar du längst ner på den sida som sökresultatet hittat. Tryck på länken (ungefär): "Hittar du inte filmen? Tipsa Filmpunkten här" Fyll i alla uppgifter så mycket som du kan (vårt referensverk är IMDb)! Ditt tips hamnar då i listan över filmtips du själv kan se på sajten. Nån av oss dubbelkollar faktan och godkänner filmen så snart som möjligt. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 [Inlägget redigerades av 002mateke 2012-10-24 10:21:01] |
Jo. Jag vet också att jag sällan har alla efterfrågade detaljer som krävs. |
Provat, och inte kom den upp på väntelistan inte. |
Jag såg att den låg på väntelistan och att den nu är inlagd. __________________________ www.flock-air.com |
exakt, borr c12, InternetMovieDatabase.com, som jag sa! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ok, det fungerade, men faktum kvarstår. Många obskyra filmer finns på andra sidor, hur gör dom ? Jag kan inte tänka mig att någon/några suttit manuellt och lagt in varenda film på varenda filmsida, det måste finnas något annat sätt. Bra jobbat förresten. [Inlägget redigerades av C12 2012-10-29 07:35:43] |
Om du kollar runt lite så finns det rejält många obskyra filmer här också. Allt görs manuellt. Gäller att ha rätt personer som tipsar om dessa rariteter. Mvh Markus Elfström redaktör Filmpunkten |
"Allt görs manuellt. Gäller att ha rätt personer som tipsar om dessa rariteter." *gilla* __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nästa film på väg. Krypande handen. Såg att någon gjort en betydligt bättre beskrivning på någon annan sida (som jag, så klart, skulle ha kollat in före). Går det att ändra, isåfall hur ? |
Javisst: Gå till filmsidan Scrolla ner till höger om filmen sas. och tryck "Uppdatera..." nånting Välj _vad_ du vill uppdatera Fyll i den text (eller övrig info också Tryck spara __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 [Inlägget redigerades av 002mateke 2012-10-30 21:51:39] |