Hej, jag letar efter en s.k "ghettofilm" som jag tror kom på nittiotalet. Jag har inte sett den, men minns att det kom en låt för ett tag sen som var gjord till filmen. Vet dock tyvärr inte heller vad låten heter, men skulle ni höra den slår jag vad om att ni skulle känna igen den. Låten har ett ganska "tungt sound" om ni förstår vad jag menar, men en mörk röst som rappar och sedan en maffig refräng. Jag tror filmen handlar om en skola. Vet Tyvärr inte så mycket mer men skulle uppskatta om någon vet vilken film jag talar om. Tack på förhand! [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2012-02-20 18:19:31] |
Eller, Oops.. låten kom inte för ett tag sen, den kom när filmen kom menar jag. |
Kan det vara Dangerous Minds-filmen: http://www.imdb.com/title/tt0112792/ __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Tycker det låter som mycket troligt att det är Dangerous Minds med Michelle Pfeiffer, och isåfall är det låten Gangsta Paradise av Coolio du menar. http://open.spotify.com/track/2X4Y207AEntbd9TUnkbiTg (Om du har spotify) __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Tack! Det var den jag menade! |